05 / 05 / 2024

Seyr-i İstanbul teslim

Seyr-i İstanbul teslim

Toplam 354 adet daire, 48 mağaza ve 48 ofis oluşan Seyr-i İstanbul satış ofisi ile 0 352 231 18 18 telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

İzmir'deki deprem konutları 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarının başlatıldığını dile getirdi. Kurum, yeni inşa edilecek konutların, hak sahiplerine bir sene içersinde teslim edileceğini de açıkladı. 

Giresun Dereli'de inşa edilen TOKİ konutları 7 ay içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Giresun'un Dereli ilçesinde inşa edilen yeni konutlar, depremzede vatandaşlara 7 ay içinde teslim edilecek.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da depremzedeler için yapılan konutlar 1 yıl içinde teslim edileceğini söyledi.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Onur Park Life İstanbul teslim için gün sayıyor!

Esenyurt'ta 50 dönüm alanda 3 etap halinde hayata geçirilen ve depremlere dayanıklı özelliği ile dikkat çeken Onur ParkLife İstanbul teslim için gün sayıyor...

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Mint Şişli teslim bilgisi!

Mint Şişli projesinde fiyatlar minimum 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Seyr-i İstanbul teslim Haberi

Seyr-i İstanbul teslim

Kınaş İnşaat imzası taşıyan Seyr-i İstanbul projesinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi. Projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor.


Seyr-i İstanbul'da yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Seyr-i İstanbul satış ofisi ile  0 352 231 18 18 telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 354 adet daire, 48 mağaza ve 48 ofis yer alıyor. 


Proje Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek.


Seyr-i İstanbul satış ofisi!

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Öznur...