03 / 05 / 2024

Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim

Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim

Seyrantepe Nidapark projesi 89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 368 daireden meydana gelen projenin teslim tarihi ise 2016 yılı olarak planlanıyor. İşte Seyrantepe Nidapark detaylı fiyat bilgisi...

Seyrantepe Nidapark'ta 774 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

Nidapark Seyrantepe projesi kapsamında yer alan dairelerden 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 621 bin TL'den ve 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 774 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark projesi!

Tahincioğlu Nidapark projesi Seyrantepe'de 89 bin 171 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Banka kredisi kullanma imkanının bulunduğu projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim!

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim. Seyrantepe'de satışları halen devam eden projede 368 konut yer alırken dairelerin alan büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanmış daireler bulunuyor. Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Seyrantepe Nidapark fiyat!

Seyrantepe Nidapark Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Proje 9 bin 315 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Seyrantepe Nidapark fiyat bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Seyrantepe Nidapark daire fiyatları!

Seyrantepe Nidapark daire fiyatları 477 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanı, çocuk oyun alanı, 506 araçlık otopark, 6 bin 452 metrekare yeşil alan yer alıyor...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Nidapark Küçükyalı projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir projesinde 0,50 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Peki Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim Haberi

Seyrantepe Nidapark ne zaman teslim

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri karşımıza çıkıyor. Seyrantepe Nidapark detaylı fiyat bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.



368 dairenin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 79 ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projenin teslim tarihi ise  2016 yılının Aralık ayı olarak öngörülüyor.



89 bin 171 metrekare alan üzerinde yayılan Nidapark Seyrantepe projesi İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de inşa ediliyor. 



Seyrantepe Nidapark detaylı fiyat bilgisinden önce projenin konumundan bahsedelim. Proje Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200, Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre uzaklıkta yer alıyor.


Seyrantepe Nidapark detaylı fiyat!

Dairelerin alanlarına göre fiyatların değişiklik gösterdiği projede fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor.


Seyrantepe Nidapark projesi sosyal yaşam alanları: 

Projede açık / kapalı yüzme havuzu, 506 araçlık otopark, çocuk oyun alanı, spor...