03 / 05 / 2024

Seyrantepe Stadı kullanım hakkı

Seyrantepe Stadı kullanım hakkı

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

Diyarbakır Şılbe Seyrantepe Stadı'nda zemin sorunu yaşanıyor!

Diyarbakirspor’un maçlarını oynadığı Atatürk Satı için bir süre önce yıkım kararı alınmıştı. Bu kapsamda Diyarbakırspor'un maçlarını yapması için tesis edilen Şılbe Seyrantepe Stadı'nda ise zemin sorunları yaşandığı öğrenildi.

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanıyor. Ortak Kullanım alanları olarak belirlenen alanlardan kat maliklerinin eşit şekilde faydalanabilme hakkı bulunuyor. İşte, ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanlarının işgali!

Kat mülkiyetine dahil olan apartmanlarda “ortak yerler” Kat Mülkiyeti Kanununun 4. maddesinde açıklanıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının işgali nasıl olur? Ortak kullanım alanlarının işgali davası nasıl açılır?

Ortak kullanım alanlarının temizliği!

Ortak kullanım alanlarından kat maliklerinin eşit olarak faydalanma hakkı bulunuyor. Bu hak ortak kullanım hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının temizliği nasıl olur ve kimler sorumludur?

Ortak kullanım alanları satılabilir mi?

Kat maliklerinin oy birliği ile aldığı karar sonucu, apartman yönetimi tarafından kat malikleri adına ortak kullanım alanları kiraya verilebiliyor. Peki, ortak kullanım alanları satılabilir mi?

Ortak kullanım alanları kiraya verilir mi?

Ortak kullanım alanı; 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanılan alanlar olarak tanımlanıyor. Peki, ortak kullanım alanları kiraya verilir mi?

Ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır?

Taşınmazlarda bağımsız bölümlerin harici olarak maliklerin kullanımına ayrılan alanlara ortak kullanım alanı deniyor. Peki, ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır? İşte, Ortak kullanım alanlarının kullanımı..

Ortak kullanım alanları nelerdir?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanılan alanlara ortak kullanım alanı deniyor. Peki, Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanan ortak kullanım alanları nelerdir?

Ortak kullanım alanları nasıl kullanılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda taşınmazlarda bulunan ortak kullanım alanları ile ilgili hususlara yer veriliyor. Peki, ortak kullanım alanları nasıl kullanılır? İşte, ortak kullanım alanlarının kullanımı!

Site ortak alan kullanım hakkı!

Ana gayrimenkul kapsamında ortak kullanıma ayrılan alanlar, "ortak alanlar" olarak tanımlanıyor. Ortak kullanım alanları ile ilgili tasarruf işlemi tüm kat maliklerini ilgilendiriyor. İşte, site ortak alan kullanım hakkı!

Apartmanlarda ortak alan kullanımı!

Bir anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan alanları bulunuyor bu alanlara apartman ortak alanı deniyor. İşte, apartmanlarda ortak alan kullanımı!

Ortak alan kullanım hakkı devri!

Taşınmazlarda bağımsız bölümlerin harici olarak maliklerin kullanımına ayrılan ortak kullanım alanları bulunuyor. Kat maliki haklarını başkaları için çekilmez hale gelecek derecede ihlal ederse ne yapılabilir? İşte, ortak alan kullanım hakkı devri!

Seyrantepe Stadı kullanım hakkı Haberi

Seyrantepe Stadı kullanım hakkı



Hayaldi... 


Galatasaray, Seyrantepe Projesi ile 100-150 milyon dolar kazanca koşuyor


KURTARICI OLDU


Sarı kırmızılı kulüp, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacak. Buraya yapılacak 5 bin konuttan yüzde 25 pay alacak. Ve stadı bedavaya getirecek.


    G. SARAY, kulübe büyük gelir sağlayacak, ''Seyrantepe Projesi'' için ikinci adımı atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde arazinin üst kullanım hakkını 49 yıllığına kiralayan G. Saray yöneticileri, arazinin tapusunu alıp, yaklaşık 5 bin konutluk bir projeyi hayata geçirmeye ve bu projeden yaklaşık 100-150 milyon dolar kar etmeyi amaçlıyor.

    G. Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın geçtiğimiz günlerde, Seyrantepe'nin üst kullanım hakkının 49 yıllığına sarı kırmızılı...