03 / 05 / 2024

Seyrantepe üst kullanım hakkı

Seyrantepe üst kullanım hakkı

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

Bankalar musluğu kıstı, kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı!

Bankaların kredi faizlerini arttırmasından sonra ticari kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı. İşte detaylar...

Altının elektronik ortamda kullanımı artacak!

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üst Yöneticisi Ayşen Esen, gelecek dönemde altınla ilgili çok fazla yatırım olacağını ve altının elektronik ortamda kullanımının daha da artacağını söyledi.

Sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Jeolojik devirlere ait olup, ender bulunmaları nedeniyle olağanüstü özelliklere sahip yer üstünde, yeraltında veya su altında bulunan korunması gerekli alanlar doğal sit alanları oluyor. Peki, sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı nedir?

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

Kaçak doğalgaz kullanım cezası nedir?

Taşınmaz mal alan veya kiralayan kimselerin bazı abonelikleri üstüne alması gerekiyor. Herhangi bir aboneliğin usulüne aykırı veya kaçak kullanımı durumunda ceza kesiliyor. Peki, kaçak doğalgaz kullanım cezası nedir?

Ortak kullanım alanları nasıl kullanılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda taşınmazlarda bulunan ortak kullanım alanları ile ilgili hususlara yer veriliyor. Peki, ortak kullanım alanları nasıl kullanılır? İşte, ortak kullanım alanlarının kullanımı!

Site ortak alan kullanım hakkı!

Ana gayrimenkul kapsamında ortak kullanıma ayrılan alanlar, "ortak alanlar" olarak tanımlanıyor. Ortak kullanım alanları ile ilgili tasarruf işlemi tüm kat maliklerini ilgilendiriyor. İşte, site ortak alan kullanım hakkı!

Apartmanlarda ortak alan kullanımı!

Bir anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan alanları bulunuyor bu alanlara apartman ortak alanı deniyor. İşte, apartmanlarda ortak alan kullanımı!

Ortak alan kullanım hakkı devri!

Taşınmazlarda bağımsız bölümlerin harici olarak maliklerin kullanımına ayrılan ortak kullanım alanları bulunuyor. Kat maliki haklarını başkaları için çekilmez hale gelecek derecede ihlal ederse ne yapılabilir? İşte, ortak alan kullanım hakkı devri!

Ortak alan kullanım hakkı nedir?

634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, anagayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanılan alanlara ortak kullanım alanları deniyor. Peki, ortak alan kullanım hakkı nedir?

Güvenli doğalgaz kullanımı için 5 maddede kışa hazırlık!

Güvenli doğalgaz kullanımı için cihazların bakımı, bacaların temizliği ve tesisatların kontrolü düzenli olarak ve mutlaka İGDAŞ’tan yetkili Sertifikalı firmalara yaptırılması gerekiyor. İşte Güvenli doğalgaz kullanımı için 5 maddede kışa hazırlık...

İmalat sanayinde kapasite kullanımı Eylül'de yüzde 74.4 oldu!

İmalat sanayinde kapasite kullanım oranı (KKO) eylül ayında, geçen yılın aynı ayına göre 1 puan azalarak yüzde 74.4 seviyesinde gerçekleşti.KKO, ağustos ayında yüzde 74.7 seviyesindeydi.

Seyrantepe üst kullanım hakkı Haberi

Seyrantepe üst kullanım hakkı



Hayaldi... 


Galatasaray, Seyrantepe Projesi ile 100-150 milyon dolar kazanca koşuyor


KURTARICI OLDU


Sarı kırmızılı kulüp, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacak. Buraya yapılacak 5 bin konuttan yüzde 25 pay alacak. Ve stadı bedavaya getirecek.


    G. SARAY, kulübe büyük gelir sağlayacak, ''Seyrantepe Projesi'' için ikinci adımı atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde arazinin üst kullanım hakkını 49 yıllığına kiralayan G. Saray yöneticileri, arazinin tapusunu alıp, yaklaşık 5 bin konutluk bir projeyi hayata geçirmeye ve bu projeden yaklaşık 100-150 milyon dolar kar etmeyi amaçlıyor.

    G. Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın geçtiğimiz günlerde, Seyrantepe'nin üst kullanım hakkının 49 yıllığına sarı kırmızılı...