02 / 05 / 2024

Seyrettin Karakaş

Seyrettin Karakaş

Hec Medya Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seyrettin Karakaş tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle emekli ev sahipleri 15-18 bin TL'lik evlerinden 2-3 bin TL kira alıyor!

Mağdur ev sahipleri yüzde 25 sınırı sebebiyle, evlerinin gerçek kira bedelini alamıyor. 15-18 bin TL'lik evler, 2-3 bin TL'ye kiralanıyor. Emekliler de düşük kalan kira bedellerine tepkili. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş,, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emekliler ve asgari ücretliler için Temmuz sinyali! SGK Başuzmanı hem tarih verdi hem zam yüzdesini duyurdu!

SGK Başuzmanı İsa Karakaş, maaş zamları, emeklinin ve asgari ücretlinin beklentileri ile ilgili hem tarih hem oran verdi. İşte o açıklamalar...

Emekliye seyyanen zamda son dakika! SGK uzmanı tarih vererek duyurdu! Seyyanen zam ne zaman yapılacak?

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen seyyanen zamda artık son viraja girildi. SGK uzmanı SGK Uzmanı İsa Karakaş seyyanen zam ile ilgili tarih vererek duyurdu... İşte SGK Uzmanı İsa Karakaş'ın o açıklamaları...

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam için hem rakam hem de tarih sızdı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekli maaşlarına yapılacak seyyanen zammı bekliyor. SGK Uzmanı İsa Karakaş, SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin seyyanen zammı için kulis bilgilerini aktardı. 

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaş tarafından kuruldu.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Karakaş, Sami Ateş ve Serkan Uslubaş ortaklığında kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Seyrettin Karakaş Haberi

Seyrettin Karakaş

Hec Medya Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Seyrettin Karakaş tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. Hec Medya Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1618 sayılı Seyahat acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak,yerli ve yabancı turistleri konaklatmak,tur düzenlemekve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hec Medya Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, Yüce Tarla Caddesi, Emre Apartmanı,...