03 / 05 / 2024

seyri adalar son durum

seyri adalar son durum

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Maltepe'de yükselen rezidans konseptindeki Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Kur korumalı mevduatta son 2 haftada rekor artış! Tasarruf sahibi yeniden KKM hesaplarına hücum ediyor!

Döviz kurlarının yatay seyri nedeniyle geçen yıl aralık ayından itibaren gerileyen Kur Korumalı Mevduat (KKM) yeniden tasarruf sahiplerinin gözdesi oldu. Son 2 hafta içerisinde 114 milyar liralık artışla bugüne kadarki en yüksek seviyesine çıktı.

Asgari ücret son 10 yılda dolar karşısında nasıl değişti? İşte sene sene o rakamlar...

Milyonlarca çalışan Ocak 2023'te asgari ücrete yapılacak zammı dört gözle bekliyor. Peki dolar bazında asgari ücretin seyri 2012 yılından bu güne nasıl oldu? İşte dolar bazında asgari ücretin son senelerdeki seyri...

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri

Dalgalı seyri ile yatırımcılarına büyük kabuslar yaşatan kripto paralar bugüne sakin başladı. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte detaylar…

Adalar'da ev kiraları yüzde 60 arttı!

İstanbul’da satılık konutların ortalama satış süresi ise 52 gün oldu. Adalar ise son 1 yılda yüzde 35 artışla İstanbul’un en çok değer kazanan ilçelerinden biri olarak ön plana çıktı. 

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Tual Adalar son fiyat listesi 2017!

Tual Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları minimum 333 bin TL'den başlıyor...

Tual Bahçekent ve Tual Adalar’ın kampanyasında son günler!

'Tual Bahçekent ve Tual Adalar’da yılsonuna kadar geçerli olan çok özel kampanyadan faydalanabilmek için son günler. Sadece yüzde 5 peşinatla Tual Bahçekent’den 1.500 TL’den başlayan taksitlerle, Tual Adalar’dan ise 2.100 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak için son günler.

Manzara Adalar'da son durum!

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor.

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi!

Tual Adalar Rezidans teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

seyri adalar son durum Haberi

seyri adalar son durum

Seyr-i Adalar projesinde satışlar devam ediyor!


Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. 


Maltepe'de yükselen rezidans konseptindeki Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor. 


İştah kabartıyor 


Karlı yatırım seçenekleri ile her yönden kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar için Maltepe'de yükselen rezidans konseptindeki Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor. Yapı Yatırım'ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar, lüks inşaat Konseptinde, rezidans konforunda özel mimari proje ile hazırlandı. 


Olanaklar


3 bin 597 metrekare alan üzerine kurulan projede, süs havuzu, spor sahaları, yaşam ve yürüyüş konsepti ile hazırlanan peyzaj alanı...