06 / 05 / 2024

sezen aksunun izmirdeki evi

sezen aksunun izmirdeki evi

Sezen Aksu, İzmir’de 2007’de aldığı villasını satışa çıkardı. Minik Serçe, hırsız giren evine uğramaz olmuştu. Daha sonra 14 yıldır yanında olan bir çalışanı denizde boğularak ölünce Aksu, kabus evini 1.5 milyon dolara satma kararı aldı..

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Sezen tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Konut satışında eş onayı!

Küçükçekmece'de aile konutunu çekilen krediye teminat için ipotek göstererek icradan satılmasına sebep olan Gıyasettin Sezen'in eşi Bedriye Sezen'in açtığı satışın iptali davasında aile mahkemesi, eşin rızası bulunmadığı gerekçesiyle tapu kaydını iptali kararını aldı.

sezen aksunun izmirdeki evi Haberi

sezen aksunun izmirdeki evi

Türk pop müziğinin başarılı ismi Sezen Aksu, aldığı günden beri kendisine uğursuzluk getiren İzmir'in Karaburun ilçesindeki villasını elden çıkarıyor. Minik serçenin 2007 yılında satın aldığı memleketindeki villasına geçtiğimiz yıl hırsız girince sanatçı evine uğramaz olmuştu.


ÇALIŞANI BOĞULDU

Ancak ünlü sanatçının lüks villasındaki talihsizlikler bununla bitmek bilmedi. İddialara göre Sezen Aksu'nun yanında tam 14 yıldır çalışan ve İzmir'deki villasında bekçilik yapan bir çalışanı geçtiğimiz sene denizde boğuldu. Ünlü sanatçı, villasında peş peşe yaşanan talihsizliklerden sonra kara kara düşünmeye başladı. 




1.5 MİLYON DOLAR

Yakın dostlarına lüks villasından geriye sadece kötü anılar kaldığını ve bu anların kendisini üzdüğünü söyleyen ünlü sanatçı, bu durumdan kurtulmak için çareyi İzmir'deki evini satışa çıkarmakta buldu. Aksu'nun denize sıfır 150 metrekarelik dubleks villasını 1 buçuk milyon dolara (yaklaşık 4 buçuk...