02 / 05 / 2024

Sezen Barut

Sezen Barut

BSH İş Güvenliği İnşaat Mühendislik Mimarlık Tercümanlık Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kaleci, Sezen Barut tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Ayhan Barut'tan Yürüyen Köşk'ün millet bahçesi yapılacak olmasına tepki!

CHP Adana Milletvekili Barut, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bağışladığı arazilerin Millet Bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Barut konuyu 3 önergeyle Meclis’e götürdü.

Sezen Barut Haberi

Sezen Barut

BSH İş Güvenliği İnşaat Mühendislik Mimarlık Tercümanlık Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kaleci, Sezen Barut tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


BSH İş Güvenliği İnşaat Mühendislik Mimarlık Tercümanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve mimari tadilat projeleri hazırlamak projeler ile ilgili tadilat ve onarım taahhüdünde bulunmak veana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BSH İş Güvenliği İnşaat Mühendislik Mimarlık Tercümanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, 852 Ada 2. Parsel A Blok...