28 / 07 / 2024

SGK destek kredisi

SGK destek kredisi

Nakit sıkıntısı yaşayan milyonlarca kişi destek ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Aktarılan detaylara göre, SGK üzerinden 35 bin liraya kadar acil destek verileceği açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler...

SGK düğmeye bastı! Başvurana her ay tıkır tıkır 11 bin TL destek yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Avrupa Birliği işbirliği ile başlatmış olduğu söz konusu proje kapsamında başvuru yapanlara her ay 325 Euro destek verecek. Peki annelere yönelik olarak başlatılan destek ödemeleri için nasıl ve nereden başvurulur? 

SGK'dan çalışan annelere 325 Euro destek müjdesi! İstanbul, İzmir ve Ankara'da 12 ay boyunca verilecek!

SGK, AB finansmanıyla 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin faydalanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olacak şekilde toplam 7 bin kadına 325 Euro destek sağlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

Konut kredisi alırken gerekli evraklar nelerdir?

Konut kredisi, ev satın almak isteyen kişilere sağlanan maddi destek fırsatıdır. Bu kredi, belirli değerlendirmeler sonucunda belirlenir ve bireylere hak tanınır. Peki konut kredisi alırken hangi evraklar gereklidir ve en önemli evraklar nelerdir? İşte konut kredisi ile ilgili bilgiler...

Kimliğiyle giden SGK girişliye 34 bin 844 TL para ödenecek! Hemen buraya bakın!

T.C. kimlik numarasıyla Eylül ayı öncesinde başvuranlar, hak ettikleri parayı alabilirler! SGK kaydı bulunanlar için 34.844 TL destek sağlanacak. İşte ayrıntılar...

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin TL'ye kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Selden etkilenen işletmelerin yaraları 300 bin TL ile sarılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine sonrası “Acil Destek Kredisi'nin” detaylarını açıkladı. İşte detaylar!

Tek dilekçeyle ev hanımına emeklilik için 12 bin 804 lira destek verilecek!

Aile Koruma Kalkanı Programı doğrultusunda devlet, ev hanımlarının emeklilik priminin 3'te 1'ini ödeyecek. Böylece yıllık 12 bin 804 lira destek sağlanacak. Bunun için ise SGK'ya dilekçeyle başvurmak yeterli olacak. İşte detaylar...

SGK destek kredisi Haberi

SGK destek kredisi

Nakit sıkıntısı yaşayan milyonlarca kişi destek ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Aktarılan detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden 35 bin liraya kadar acil destek verileceği duyuruldu. 
 
Konu ile ilgili aktarılan bilgilere göre, başvuran herkese Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden 15 bin lira ile 35 bin lira arasında destek verileceği bildirildi.

İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

36 aylık vade seçeneği ile verilecek olan nakit kredi kampanyası kapsamında 35 bin liraya kadar kredi verilecek. 

Açıklanan detaylara göre, emekli maaşı olan ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden 35 bin liraya kadar kredi alabilecek. Söz konusu krediden faydalanmak isteyenler başvurularını ilgili bankaya yapabilir.

SGK KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası tarafından verilen kredi kapsamında asgari ücret ile çalışan vatandaşların 15 bin liraya...