29 / 04 / 2024

sgk Karşıyakanın mallarına haciz mi koydu

sgk Karşıyakanın mallarına haciz mi koydu

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurum tarafından haciz konulmadığı bildirildi.

Hazine cari açığa karşı altın ithalatına kota koymayı planlıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı altın ithalatına kota getirmeye hazırlanıyor. Bakanlık kota ile ithalatın cari açık üzerindeki olumsuz etkilerini azaltılmaya çalışırken, sektör temsilcileri kayıt dışının artmasından endişeli.

IBAN numarasını e-Devlet’e tanımlatanların hesabına haziran ayında para yatacak!

SGK bir son dakika duyurusu yaparak e-Devlet sisteminden ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren vatandaşların hesaplarına para yatacağını duyurdu. PTT'ye gitmeden ödemelerini almak isteyen kişiler bu gelişmenin ayrıntılarını merak etmeye başladı.

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Altın fiyatlarına bakan bir daha baktı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bir bakın

Yatırımcıların sık sık araştırdığı altın fiyatlarına bakan bir daha baktı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın...

Teknoloji Devi Apple da Rusya'ya Karşı Tavrını Açıkladı...

Dünya devi birçok şirket ardı ardına yaptıkları açıklamalarla Rusya'ya tavır almaya devam ediyor. Teknoloji devi Apple da Rusya'ya karşı tavrını açıkladı...

Bavyera'da kira yardımları iki katına çıkarılsın önerisi!

Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder, tek seferlik kira yardımının yalnız yaşayanlar için 135, çiftler için 175 Euro olduğuna dikkat çekti. Bu rakamın az olduğunu belirten Markus Söder, yardımların iki katına çıkarılmasını talep etti. 

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Asgari ücret 10 yıl sonra 300 doların altına indi!

2020 yılı Ocak ayında 392 dolar karşılığı 2 bin 324 lira olarak belirlenen asgari ücret, yılın sonunda 296.8 dolara geriledi. Böylece asgari ücret 2010 yılından bu yana ilk kez 300 doların altına inmiş oldu.

İmar Barışı kapsamındaki Hazine taşınmazlarının satışına başlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İmar Barışı kapsamındaki Hazine taşınmazlarının satışına başlanacağını açıkladı.

Kuveyt Türk konut finansmanında kar oranını düşürdü!

Kuveyt Türk, konut finansmanında kar oranını yüzde 1,14'e, araç finansmanında ise yüzde 1,24'e indirdi...

Rumlar'dan ''Mallarınıza sahip çıkın' uyarısı!

Gayrimenkul envanteri çıkarılan ve yakında sivil yaşama açılması planlanan Maraş için Rumlar harekete geçti. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Maraş asıllılarını 'mallarına sahip çıkmaları' yönünde uyarıyor.

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün destek yapılarının imalatına başlandı.

sgk Karşıyakanın mallarına haciz mi koydu Haberi

sgk Karşıyakanın mallarına haciz mi koydu

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurum tarafından haciz konulmadığı bildirildi.


SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, kuruma borçları nedeniyle ulusal bir yayın organında yer alan "Karşıyaka'ya bu sefer haciz şoku" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.


Söz konusu haberin başlığında ve içeriğinde "Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin kişisel hesaplarına haciz konulduğu" iddiasının yer aldığının ifade edildiği açıklamada, şunlara yer verildi:


"Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurumumuz tarafından haciz konulmamıştır. Kulübün süresinde ödenmeyen borçların takibi, kulüp nezdinde yapılırken ayrıca kulüp yöneticilerinin de müteselsilen sorumluluklarından dolayı borçlara ilişkin ödeme emirleri gönderilmiş, haberde belirtildiği üzere haciz işlemi...