01 / 07 / 2024

Sibel Pamuk

Sibel Pamuk

SBL İnşaat Taahhüt Film ve Müzik Yapım Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Pamuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Orhan Pamuk'un Beyoğlu'nda kaçak inşaat mücadelesi: İnşaatın durdurulmasını istedi!

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Beyoğlu’nda 'kaçak olduğunu' ifade edilen inşaat için mücadele ediyor. Pamuk,  inşaatın durdurulmasını ve ruhsatının iptal edilmesini istedi.

Yusuf Yazıcı'dan eşi Melisa Aslı Pamuk'a 53 milyon TL'lik ev!

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu aşkı Yusuf Yazıcı ile evlendi. Ünlü futbolcu Yazıcı'nın eşine düğün hediyesi olarak Nice’ten 1.5 milyon Euro değerinde (yaklaşık 53 milyon TL) bir ev aldığı öğrenildi.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Merakla beklenen preseli lif pamuk satış ihalesi duyuruldu! İşte detaylar…

Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Preseli Lif Pamuk Satışı İhale İlanı’nı duyurdu. Buna göre çok sayıda prese satışı yapılacak. İşte detaylar…

Tarımsal emtialarda seyir nasıl olacak? Pamuk, mısır ve buğday fiyatları yükselecek mi?

Tarımsal emtialarda fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Buğday, mısır ve pamuk fiyatları üzerindeki yukarı yönlü hareketi Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler, Fed'in alacağı kararlar ve Çin'in açılmasının desteklemesi bekleniyor.

Bakır ve pamuk, 2022’de küresel ekonomiye damga vurdu!

Küresel gelişmeler emtia fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Metal cephesinde bakır, tarım cephesinde ise pamuk, küresel piyasalardaki endişeler ve farklı etmenlerle yıl içinde ciddi oranda düşüş gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Sibel Huriye Üğdül kimdir?

İntema İnşaat Genel Müdürü Sibel Huriye Üğdül kimdir? Sibel Huriye Üğdül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sibel Huriye Üğdül'ün biyografisi...

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

Sibel Pamuk Haberi

Sibel Pamuk

SBL İnşaat Taahhüt Film ve Müzik Yapım Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Pamuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. SBL İnşaat Taahhüt Film ve Müzik Yapım Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


SBL İnşaat Taahhüt Film ve Müzik Yapım Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi, Ayazoğlu İş Merkezi, No:1 Kat:7...