28 / 07 / 2024

Sıddık Güvendi özgeçmişi

Sıddık Güvendi özgeçmişi

Mimar Sıddık Güvendi, çalışmalarını Tuna Han Koç ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. Peki Sıddık Güvendi kimdir? İşte Mimar Sıddık Güvendi'nin biyografisi...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için büyük gün! Özelleştirme ihalesi bugün yapılıyor! 

İstanbul’daki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi için buyük gün geldi. Bugün ihale yapılacak. Koç Holding de ihaleye katılacağını duyurdu. İşte detaylar... 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Bakan Uraloğlu açıkladı! Motokuryeler artık gönderileri yetiştirmek için hız yapmayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, motokuryelerle ilgili yönetmelikte yapacakları düzenleme ile kurye işletmecilerinin, teslim aldıkları gönderler için taşıma süresi taahhüdünde bulunmayacağını kaydederek, "Bu sayede kuryeler gönderileri yetiştirmek için hızlı gitmek zorunda kalmayacak

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi? Prof. Dr. Şamil Şen bir bir açıkladı! 

ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, geliştirilen yapay zeka teknolojisinin depremleri gerçekleşmeden neredeyse 1 hafta önce öngördüğü ileri sürüldü. Peki büyük İstanbul depremini tahmin etmek için yapay zeka kullanılabilir mi?

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

2023 sandık görevli ücreti 867 TL mi oldu? Sandık görevli ücreti hangi gün hesaplara yatırılacak?

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandığa gitti. Sandıkta görev alanlar sandık ücretlerinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte 2023 sandık görevli ücretleri...

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Sıddık Güvendi özgeçmişi Haberi

Sıddık Güvendi özgeçmişi

Sıddık Güvendi kimdir?


Sıddık Güvendi, 1983 yılında Sivas'ta doğdu. İlk ve Orta öğretimini burada tamamladıktan sonra 2003 yılında girdiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. 


Katıldığı çeşitli öğrenci yarışmalarının yanı sıra Usta Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında yardımcı mimar olarak görev yaptı ve çeşitli ödüller kazandı. 


Çalışmalarını Tuna Han Koç ile birlikte kurduğu Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir.



Sıddık Güvendi ve Kolektif Mimarlar ödülleri!


Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi Mimari Proje Yarışması ; Satın Alma


Eskişehir Odunpazarı Eğitim Kampüsü Mimari Proje Yarışması ; 1. Ödül


Kent İçin Dönüşüm Ulusal Mimari Fikir Yarışması ; 2. Ödül


İstanbul Küçükçekmece - Eğitim Kampüsleri Mimari Proje Yarışması ; 1.Ödül


Avanos'un Yeni Köprüsü ve Çevresi Mimari Proje Yarışması ; 1.Ödül


Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Mimari...