14 / 05 / 2024

Sığacık Evleri ev pansiyonculuğu

Sığacık Evleri ev pansiyonculuğu

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, yenilenen Sığacık Kaleiçi evlerinin sahipleri, düzenlenen eğitim programını tamamlayarak “Ev Pansiyonculuğu” sertifikalarını aldı...

Kiracı ev sahibi sorunlarına bir yenisi daha eklendi! Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından gelen haberler kiracı ve ev sahibi arasındaki sorunların gittikçe arttığını gösteriyor. Son haber de Bursa İnegöl'den geldi. Ev sahibi kiracısının parmağını ısırarak kırdı.

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Kiracılar soruyor! 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracılar tarafından en çok sorulan sorulardan biri de “1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?” olmaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Konut ve işyeri gibi gayrimenkul kiralayan kiracılar bazı haklarını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece ev fiyatları!

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece ev fiyatları en düşük 347 bin TL'den başlıyor. Dairelerin yüzde 80'inin deniz manzarasına hakim olacağı projede dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...

Katil zanlısı Cemil Karanfil'e ev kiralayan emlakçıya ceza!

Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in katil zanlısı damadı Cemil Karanfil önceki gün yakalandı. Alsancak'ta günlük olarak ev kiralayan Karanfil'in emlakçısına 10 bin 500 lira para cezası kesildi.

Sığacık Evleri ev pansiyonculuğu Haberi

Sığacık Evleri ev pansiyonculuğu

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, yenilenen Sığacık Kaleiçi evlerinin sahipleri, düzenlenen eğitim programını tamamlayarak “Ev Pansiyonculuğu” sertifikalarını aldı.

Sererihisar ilçesinde, Seferihisar Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi arasında yapılan protokolle Sığacık Kaleiçi’ndeki ev sahiplerine “Ev Pansiyonculuğu” eğitimi verildi. Ev pansiyonculuğu programında, kat hizmetleri, yiyecek-içecek yönetimi, iletişim ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi konularda bazı bilgiler aktarıldı. Programı başarı ile tamamlayan 27 ev sahibine sertifikaları ise Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından verildi.

Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika dağıtım programında konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sığacık Kaleiçi 500 yıldır içerisinde devam eden hayatla dünyanın en özel yerlerinden bir tanesi. İçerisinde kale surları üzerine kurulmuş 284 ev var. Kaleiçi sit alanı olması nedeniyle içerisindeki evlerin yıllardır bakım onarım yapılamıyordu. Bunun için öncelikle evlerin restorasyonu ile...