02 / 05 / 2024

Sigorta Cininin aldığı ödüller

Sigorta Cininin aldığı ödüller

" Yüz Yüze Sigorta Marketi " konseptiyle alışveriş merkezleri ve cadde mağazalarıyla hızla yaygınlaşan Sigorta Cini, Avrasya Tüketicileri Koruma Demeği tarafından Avrasya Kalite Ödülü ile onurlandırıldı.

2008'den sonra işe girenler dikkat! SGK o kişileri kıskaca aldı! EYT'de maaşlar resmen değişti! 

SGK mevzuatına göre 2008'den sonra isteğe bağlı sigorta priminin sigortalılık süresine sayılması için 12 ay yatırılması gerekiyor. SGK, sigorta primini yatırmayanları kıskaca aldı. İşte detaylar...

Evini sigorta yaptırmak isteyenler dikkat! SEDDK'dan yeni karar! En az 12 bin TL sigorta koruması sağlanacak

Evlerin beklenmedik sorunlara karşı korumanın en önemli yöntemi sigorta. Türkiye’de Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yaşanılan deprem sonrasında önemli kararlar aldı. 

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Türkiye Sigorta Birliği’nden ‘deprem bölgesi için’ önemli duyuru!

Depremin ardından kurum ve kuruluşlardan gelen ve bölgeyi çok yakından ilgilendiren açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Türkiye Sigorta Birliği Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin aldığı tavsiye kararlarını tek tek duyurdu.

Evlerdeki fırtına hasarını sigorta karşılar mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında lodoslar nedeniyle evlerde oluşan zararın sigorta tarafından karşılanıp karşılanmayacağını kaleme aldı. 

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

ABD sigorta şirketi Anthem Cigna'yı satın aldı!

ABD'de, sağlık sigortası şirketlerinden Anthem, aynı alanda hizmet veren bir başka Cigna şirketini 54,2 milyar dolara satın aldı.

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding, Eston Deniz’i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’dan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolara aldı.Satın alma sonrasında projeye devam eden Keleşoğlu, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi.

Kürşat Tuncel: Sigorta şirketleri inşaat tamamlanma sigortasına hazır mı?

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel Sigorta şirketlerinin inşaat tamamlanma sigortasına hazır olup olmadığını anlatan bir makale kaleme aldı. Sigorta şirketleri inşaat tamamlanma sigortasına hazır mı?

Mapfre, Endonezya sigorta şirketi ABDA'nın yüzde 20 hissesini aldı!

MAPFRE Endonezyalı sigorta şirketi ABDA'nın (Asuransi Bina Dana Arta) yüzde 20 hissesini satın aldı. Mapfre, büyüyen Endonezya pazarında uzmanlığı ile ABDA'nın endüstriyel sigorta ortağı olarak, sigortacılık operasyonları gerçekleştirecek...

Mapfre, Endonezyalı sigorta şirketinin yüzde 20 hissesini satın aldı!

Mapfre, Endonezyalı sigorta şirketi ABDA'nın (Asuransi Bina Dana Arta) yüzde 20 hissesini satın aldı. Mapfre, büyüyen Endonezya pazarında uzmanlığı ile ABDA'nın endüstriyel sigorta ortağı olarak, sigortacılık operasyonları gerçekleştirecek...

Sigorta Cininin aldığı ödüller Haberi

Sigorta Cininin aldığı ödüller

Türkiye'de sigorta sektörüne yepyeni bir konsept getiren Sigorta Cini, sigorta yaptırmak isteyenler için; alışveriş merkezleri ve caddelerde konumlanan kolay ve hızlı ulaşılabilen ve 7 gün sabah - akşam hizmet veren mağazalanyla; sigortacılığı kolay ulaşılır ve kolay anlaşılır hale getirmeyi hedefliyor. Sektöre getirdiği bu yenilik sayesinde Sigorta Cini, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Avrasya Kalite Ödülüne layık görüldü ve ödül ATÜKDER Başkanı Osman Doğan tarafından Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vös'a 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde Kale Outlet Center'da düzenlenen tören ile teslim edildi. 

Pieter-Bas Vos, törende yaptığı konuşmada, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'ne teşekkür ederek, "ING Grup bünyesinde kurulmuş olan Sigorta Cini; sigorta sektörüne hediye edilmiş çok yeni bir hizmet anlayışının dünyadaki ilk örneği. 

Sigorta Cini 7 farklı sigorta şirketinin ürünlerini, müşterilere...