27 / 04 / 2024

Şile Engelli Yaz Kampı

Şile Engelli Yaz Kampı

Ağva Sahil Düzenleme ve Dünyanın en büyük Diyabet Yaşam Köyü’nün ardından şimdi de Dünya’nın en büyük ‘Engelli Yaz Kampı’ Şile’de yükseliyor.

2023 yılı getiri yarışında zirve konutun oldu!

Yatırımcılar hangi yatırım aracının daha çok kazandırdığını merak ederken, 2023 yılı getiri yarışında zirve konutun oldu. İşte Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım'ın konu ile ilgili yazısı...

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR ile 2002 senesinden bugüne kadar 463 bin 270 engelli vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık ettiklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Devletten 150 bin TL hibe! Bakan müjdeyi verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı önemli açıklama ile engelli ve eski hükümlü vatandaşlar için sunulan hibe desteği detaylarını kamuoyuyla paylaştı. Bakan Işıkhan’ın açıklaması ilgili kişilere belirli miktarda hibeyi içeriyor.

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Kamu-Sen’den toplu sözleşme tepkisi: Çalışan ve emekliler enflasyondan düşük zamla kaldı!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, kamu toplu sözleşmesi ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıklarında Temmuz müjdesi! Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? 

Asgari ücrete ara zammı ile engelli ve yaşlı maaşlarına uygulanacak zam da sık sık gündem oluyor. Peki yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? Hangi maaş kaç lira olacak?

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyz Makina Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Yazıcı tarafından kuruldu.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Şile Engelli Yaz Kampı Haberi

Şile Engelli Yaz Kampı


Şile Kültür Merkezi, yarı olimpik yüzme havuzları ile Şile Spor Merkezi, Kumbaba Motel ve Şile Bezi Modelleme Merkezi, Kent Meydanı ve Katlı Otopark, Liman Yenileme, Ağva Sahil Düzenleme ve Dünyanın en büyük Diyabet Yaşam Köyü’nün ardından şimdi de Dünya’nın en büyük ‘Engelli Yaz Kampı’ Şile’de yükseliyor.


Alacalı köyünde yapımına başlanan Engelli Yaz Kampı 82,230 m2 yerleşkesi ile dünyanın en büyü olma özelliğini taşıyor. Kasım ayı içerisinde yapımına başlanan ve hummalı bir şekilde devam eden çalışmaların 2017 yılı ikinci yarısında tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.


ŞİLE SAĞLIK KENTİ OLUYOR     


Doğancılı mahallemizde yapılan Dünya’nın en büyük Diyabet Yaşam Köyünün ardından komşu olarak Alacalı mahallemizde Dünyanın en büyük Engelli Yaz Kampı geliyor. Dört Mevsim Yaşanabilir Şile! Sloganı ile yola çıkan Şile Belediye Başkanımız Can...