06 / 05 / 2024

Şile Kömürlük mezarlık alanı

Şile Kömürlük mezarlık alanı

Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Dünya Bankası ile 18 milyar dolarlık kredi anlaşması yapıldı: 165 bin ev ve emekliye zam yapılabilir!

Dünya Bankası ile yürürlüğe alınan 18 milyar dolarlık kredi anlaşması kapsamında neler yapılabilir? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi kıyafetlerimi kurutsun ama zarar vermesin diyenler için Hoover, 15 ayrı kurutma programı ile karşımıza çıkıyor. Genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan kurutma makinesi çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor. İşte merak ettikleriniz..

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Philips ile kırışıklara elveda deyin! Philips Buhar Kazanlı Ütü7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye’de en çok beğenilen tüt markası olan Philip’in kazanlı ütüleri ile kırışıklıklara elveda deyin. Indirimli fiyatıyla sahip olabileceğiniz kazanlı ütüler, şimdi sizi bekliyor. Işte 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar açıklandı! Başvurular başladı mı?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde çalışmak üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurmuştu. Peki, Başvurular başladı mı? Kadrolar belli oldu mu? İşte bütün detaylar...

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Haziran ayında başvurular başladı mı?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde çalışmak üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi belli oldu mu? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacağını duyurdu! Hazirana sayılı günler kala gözler Devlet Su İşleri'nde! Peki, Başvuru tarihi açıklandı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün detaylar.

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Kontenjanlar açıklandı! Başvuru tarihi ne zaman?

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyelerinde istihdam edilmek üzere toplam 8231 devlet personel ve memur alımı yapacak! Peki, Başvurular başladı mı? Personel alımı hangi kadrolara yapılacak? İşte bütün ayrıntılar...

Şile Kömürlük mezarlık alanı Haberi

Şile Kömürlük mezarlık alanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün Şile İlçesi, Kömürlük Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24 Kasım 2017 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. Nazım ve uygulama imar planı tadilatı 31 Temmuz'da askıdan inecek.

İmar planı için