20 / 07 / 2024

Şile satılık otel

Şile satılık otel

T.C. Şile İcra Dairesi, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan oteli 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satıyor...

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Erzurum Büyükşehir'den 15 milyon TL'ye satılık otel!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Osmanbektaş Mahallesindeki oteli ihale ile satıyor. İhale 20 Mart'ta yapılacak..

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık!

Sone İstanbul Residence Basın Ekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında belirlendi. Projede 1.067 daire, otel ve ticari birimler olacak...

Satılık otel sayısı son 1 yılda yüzde 129 arttı!

Son bir yılda satılığa çıkarılan otel sayısının yüzde 129 arttığı belirtiliyor. Aralarında beş yıldızlıların da bulunduğu tesislerin satış gerekçesi ise düşük karlılıklar ve borçlar Türkiye turizmindeki kriz otelleri vurmaya başladı.

Sahibinden satılık otel sayısı yüzde 129 arttı!

Türkiye'de bir yılda satılık otellerle ilgili ilan sayısı bir yılda yüzde 129 artı. Aralannda 5 yıldızlı otellerin de olduğu tesisler kârsızlık ve borçlar nedeniyle satılığa çıkarılıyor.

Amasya İl Özel İdaresi'nden 15.2 milyon TL'ye satılık otel!

Amasya Merkez İlçesi'nin Helkıs Mahallesi'ndeki 15 milyon 273 bin 768,50 TL'ye satılık otel ve müştemilatı ihalesi Amasya İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından 17 Şubat'ta yapılacak. Detaylar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Şile satılık otel Haberi

Şile satılık otel

T.C. Şile İcra Dairesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan otel 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 27 Ekim tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek. 

İlan metni: 

T.C. ŞİLE İCRA DAİRESİ 2019/497 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Şile İlçe, Meşrutiyet Mah. 14 Ada, 5 Parsel. Tesislerde, ana otel binasında; Kuzeyden ana girişi, resepsiyonu, oturma bölümü, Yatak odaları (Wi-fi erişimli, klima, özel balkon, düz ekran uydu tv ve mini bar ile donatılmış, superior - cabana - suite - deluxe ve kral daireleri olmak üzere toplam 167 yatak odası),2 adet restaurant ve 2 bar bölümü, mutfak, soğuk hava depoları, erzak depoları, idari bölümleri, lavabo...