04 / 05 / 2024

Şile teleferiği

Şile teleferiği

Şile'de teleferikte mahsur kaldılar. Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. ŞİLE Kalesi restorasyonunda çalışan 2 kişi teleferikte mahsur kaldı.

Tapuda yeni dönem başladı! Eski kimlik ile tapu işlemi geçerli olacak mı?

Tapu dairelerinde sil baştan değişiklikler yapılırken tapuda yeni döneminde başladığı kaydedildi. Buan göre, yeni kimlik ve eski kimlik ile işlem konusunda merak edilen detaylar belirtildi. 

İki ildeki 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor!

Samsun Çarşamba'da ve İzmir Narlıdere'de yer alan 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor. Peki satışı yapılacak konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Bekçi alımları başladı! Milyonlar merakla bekliyordu! 18 ile 45 yaş arası herkes başvursun! En az 13 bin TL maaş!

Nisan ayının gelmesi ile bekçi alımlar ile ilgili de son dakika gelişmeleri yaşanmaya başladı. Vatandaşlar tarafından yakından takip edilen bekçi alımları için başvurular başladı. İşte detaylar...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Bakanlık, o ildeki 10 konut ile 32 iş yerini satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatıyla! 

Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 32 adet iş yeri satılıyor. Peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... 

O ilde 16 arsa ile 3 iş yeri satılıyor! Tarihi resmen açıklandı! Bu fırsatı kaçırmayın...

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesinde yer alan 16 arsa ile 3 iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Emekli olacaklar listesinde siz de var mısınız? 1.5 milyon kişi emekli olacak! EYT ile birlikte kimler emekli oluyor?

Milyonlarca kişinin büyük bir merak ile beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın detaylar zaman geçtikçe netleşiyor. Artık masada tek bir formül mevcut. İşte detaylar…

Listede siz de olabilirsiniz! 1.5 milyon kişi emekli olacak! Masada tek bir formül var! EYT ile kimler emekli olacak?

Milyonlarca vatandaşın büyük bir merak ile beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunun detaylar gün geçtikçe netleşiyor. Artık masada tek bir formül var. İşte detaylar…

Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tabiat Varlıkları, Doğal Sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Kalan Yapı Yasaklı Taşınmazların Hazine Taşınmazları ile Değiştirilmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Şile teleferiği Haberi

Şile teleferiği

Zeytin Adası olarak bilinen adaya geçmek için limandan bindikleri teleferikin çelik halatlarından biri koptu. Saat 13.30 sıralarında meydana gelen arıza nedeniyle restorasyonda çalışan 2 kişi için, itfaiye ekipleri olay yerine gelerek çalışmalara başladı.


Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de çalışmalara önlem...