28 / 08 / 2024

Şile yeni projeler

Şile yeni projeler

Şile'de yapılan dev projelerin inşaatının devam etmesi sebebi ile yaz aylarında yaşanılacak yoğunluğun ve park sorununun giderilmesi için yeni geçici otopark alanları hizmete giriyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İş GYO'dan Balmumcu, Ömerli ve Tuzla'ya 3 yeni proje geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı devam eden projelerinin dışında yeni projeler geliştirmeye de devam ediyor. İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ana odağımız konut projelerimiz olacak” diye konuştu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Konut sektöründe kredi düzenlemesi üretimi değiştirecek! Yeni projeler orta ve alt gelire yönelecek!

Son düzenlemeyle fiyatı 10 milyon TL'yi geçen evlere kredi sağlanmazken, fiyatı 2 milyondan düşük olan dairelere sağlanan destek yüzde 90'a yükseltildi. Peki sektör temsilcileri konut sektörüyle ilgili neler diyor? Konut sektörünü yeni düzenleme ile birlikte neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a son dakika ucuz konut müjdesi! Kahramanmaraş'ın o ilçesine 210 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projesi Kahramanmaraş'ta hayata geçirilecek. İşte Kahramanmaraşlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

Şile yeni projeler Haberi

Şile yeni projeler

Şile'de yapılan dev projelerin inşaatının devam etmesi sebebi ile yaz aylarında yaşanılacak yoğunluğun ve park sorununun giderilmesi için yeni geçici otopark alanları hizmete giriyor. 


Eski İlçe Tarım Müdürlüğü, Pazar Sokak, Halk Eğitim Binası arkası ve liman mevkii olmak üzere 400 araçlık yeni otopark alanlarının hazırlık çalışmaları devam ediyor. Otoparklar yaz aylarında Şileli ve misafirlerin hizmetinde olacak. Yeni tahsis edilen rezerv alanlarının yanı sıra Şile Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde okulların kapalı olduğu dönemlerde okul bahçelerinin de park alanı olarak düzenlenmesi hedefleniyor. 


Otopark çalışmaları yanı sıra şehir trafiğini rahatlatmak için de yeni trafik düzenlemeleri devam ediyor. Kent meydanı, dolgu alanı gibi merkezi noktalarda şantiye alanı olan ve gelişim konusunda şaha kalkan Şile'de yoğunluğu azaltmak, trafik sorununu en aza indirip ortadan...