02 / 05 / 2024

Silifke Belediyesi 4. köprü arsa satışı

Silifke Belediyesi 4. köprü arsa satışı

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, 4. Köprünün yapılması için gündeme gelen bazı arazilerin satış talebini de oy birliğiyle kabul etti.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Keçiören Belediyesi 4 arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi 4 arsa satacak! Konya'da 16 ve 24 ay taksitle arsa fırsatı!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsaları 16 taksitle satışa çıkardı. 

Manavgat Belediyesi 4 arazi satacak! Antalya'da arazi almak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan 4 adet araziyi satışa çıkardı.

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çankırı Belediyesi 4 arsayı satıyor! 1.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Çankırı Belediye Başkanlığı, Çankırı ili, Merkez ilçesi, Karataş, Karatekin ve Abdul Halik Renda mahallelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları ve diğer tüm detaylar...

Silifke Belediyesi 4. köprü arsa satışı Haberi

Silifke Belediyesi 4. köprü arsa satışı

Haber Merkezi Her ayın ilk haftası toplanan Silifke Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısını Pazartesi günü saat 14:00'da gerçekleştirdi. 

Meclis, bir önceki toplantıya ait olan 2 Kasım 2015 tarihli tutanağın okunup oylanmasının ardından. Bütçe ve İmar Komisyonları ile Plan ve Proje Müdürlüğünden gelecek evrakları görüştü. Bu maddelerin ardından Belediyede yetkili Silifke 4. köprü için arsa satıyor memur sendikası ile toplu sözleşme yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi ve2016 yılı meclis toplantı günleri ile 2016 yılı meclis tatil ayının belirlenmesi maddeleri görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. 


BAŞKANDAN MECLİSE TEŞEKKÜR

Aralık ayının olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemiz için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan...