11 / 06 / 2024

silivri Büyüksinekli Meydanı

silivri Büyüksinekli Meydanı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sürdürdüğü eş zamanlı çalışmalarını, tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle olan köylerde de devam ediyor. Büyüksinekli Meydanı’nda gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları mahallede modern bir değişim yarattı.

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Silivri, büyük depremden 8 şiddetinde etkilenecek! Deprem uzmanı İstanbul'un riskli yerlerini ilçe ilçe sıraladı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve ilçe ilçe uyardı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un bu bölgelerinde depremin şiddeti 9'u bulur: Tek tek açıklandı: Zeytinburnu, Haliç, Büyükçekmece, Silivri...

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depreminin şiddetinin bazı bölgelerde 9'u bulacağının altını çizdi ve en riskli ilçeleri tek tek sıraladı. 

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...

Marmara'daki büyük depremin zamanı geldi!

Yer bilimci, İTÜ'lü Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'daki büyük depremin zamanının geldiğini belirten Tüysüz, Silivri ve Adalar arasına dikkat çekti.

Büyükçekmece'de hasarlı 3 bina yıkıldı!

2019 senesinden Silivri'de meydana gelene deprem nedeniyle Büyükçekmece'de hasar alan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Büyüklüğü 7’nin üzerinde olacak!

İstanbul’da beklenen olası depremle ilgili sürdürülen çalışmalarda elde edilen verileri açıklayan Kandilli Rasathanesi yöneticileri, Silivri-Kumburgaz-Büyükçekmece’yi içine alan fay parçasında anormallik olduğunu, ‘olası kırılma beklenen alan’ olarak bu hattın öne çıktığını dile getirdi.

silivri Büyüksinekli Meydanı Haberi

silivri Büyüksinekli Meydanı


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ilçe genelinde sürdürdüğü eş zamanlı çalışmalarını, tüzel kişiliği kaldırılarak mahalle olan köylerde de devam ediyor. Yaptığı her toplantıda “Silivri merkezi nasılsa, köylerimiz de aynı olacak” diyen Başkan Işıklar, tüm mahallelerde eş zamanlı düzenleme çalışmaları hayata geçirdi. Silivri Belediyesi 2015 yatırım programı kapsamında Büyüksinekli’de, meydan ve tretuvar düzenlemeleri yapıldı. Meydan düzenlemeleri kapsamında toplam 240 metre bordür ve 390 metrekare granit kaldırım imalatı gerçekleştirildi. Mahalle meydanı, yapılan düzenlemeler sonrasında yeni ve modern bir görünüme kavuştu. 


Silivri...