01 / 05 / 2024

Siltaş Panorama faiz

Siltaş Panorama faiz

Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu projede 650 konut ve 24 adet ticari ünite yer alıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Siltaş Premium lansmana özel yüzde 50'si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Siltaş Premium projesinde yüzde 50'si peşin, kalanı 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışlar başladı. Peki Siltaş Premium'da hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Siltaş Panorama'da yaza özel yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı!

Siltaş Panorama projesinde 30 Ağustos'a kadar geçerli olacak şekilde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Siltaş Panorama'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. Siltaş Korupark'ta  yüzde 5 indirim  12 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta. İşte Siltaş Korupark projesi ile ilgili ayrıntılar...

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Siltaş Panorama faiz Haberi

Siltaş Panorama faiz

Pendik’in yeni gözde projeleri arasında yer alan Siltaş Panorama’da devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Verilen detaylara göre, taksitli alımlarda ise yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sunulıyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler için ise pek çok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunuluyor. Ayrıca bunun dışında kişiye özel alternatif ödeme planları da yer alıyor.

2+1’den 5+1’e bahçeli ve havuzlu konut seçenekleri

Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen bölgeleri arasında yer alan Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan ve ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Panorama’da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon...