05 / 05 / 2024

Silver Nano Particles gübre tesisi

Silver Nano Particles gübre tesisi

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Masar Silver satışta! Yeni proje!

İstanbul’ un en güzel manzaralarından birine sahip olan Pendik Çınardere’de inşa edilen Masar Silver projesi satışa çıktı. İşte Masar Silver projesi ile ilgili ayrıntılar...

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Zemin Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgi İnanoğlu, Murat Aktaş ve Murat İnanoğlu ortaklığında kuruldu.

Profilo Silver 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi en uyguna nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo CGA2520XTR Silver 10 kg 1200  Çamaşır Makinesi Leke Uzmanı Opsiyonu,SilentPlus teknolojisi ve EkstraEkle özelliği ile çamaşır yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? 

Kogen Nano Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Kogen Nano Teknoloji Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fakir Freelander Nh 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL ,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Freelander NH 5056 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Silver Stone, 890 W motor performansı ile yüksek emiş gücü göstererek etkili süpürme işlemi gerçekleştirir.

Bosch 9 kg Silver Isı Pompalı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Bosch indirimli kurutma makinesi kampanyasını müşterilerinin beğenisine sundu.Peki ek fonksiyonlar neler?

Altın alacaklara altın gibi tavsiye! Bu bilgiyi cebe atmadan evden çıkmayın

Altın almayı düşünen vatandaşlar, fiyatları nasıl takip edeceklerini merak ediyor. The Gold & Silver Club analisti Phil Carr, altın almayı düşünen vatandaşların petrol fiyatlarını takip etmesini gerektiğini belirtti. Carr'a göre altın da petrolle eş zamanlı yükselecek.

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaryan  ve Payam Rojatı Bavılolyaeı tarafından kuruldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

Türker İnanoğlu'nun fakülte isyanı!

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, memleketi Safranbolu’ya iletişim fakültesi yaptırmak istedi. Fakat fakültenin yapılacağı arazi 6 aydır teslim edilmedi. İnanoğlu, "Bürokrasi yüzünden bu fakülteyi farklı bir şehirde yapmayı düşünüyorum" dedi...

Silver Nano Particles gübre tesisi Haberi

Silver Nano Particles gübre tesisi

Suriyeli işadamları tarafından Şanlıurfa- Mardin karayolunun üzerin 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi inşa edildi. 230 dönümlük alana 40 milyon dolarlık yatırım yapıldı.


Katar destekli Suriyeli işadamları tarafından büyük bir bölümü tamamlanan tesisin 4 ay faaliyete girmesi bekleniyor. Tesis, 150 kişiye istihdam sağlayacak.






Genel Müdür Yardımcısı Suriyeli Gassan Hitto, Türkiye´de ilk defa ‘Silver Nano Particles’ teknolojisiyle üretimin yapılacağı gübre tesisinde elde edilen organik gübrenin bitki ve hayvanlara kesinlikle zarar vermediğini söyledi. Hitto, “Türkiye besicilikte önemli bir ülkedir. Bizler de güvenilir olan bu ülkede ilk etapta 40 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararını aldık. Bunun için Şanlıurfa´yı seçtik. Burada hayvansal organik...