03 / 05 / 2024

Simit Sarayından yeni şubeler

Simit Sarayından yeni şubeler

Geçen yıl simidi ABD'ye taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Simit Sarayı, son iki yılda karlılık ve yurtdışı büyümesiyle öne çıktı. Şirketin başarısı, Abdullah Kavukcu'ya Ekonomist'in 'Yılın Erkek Girişimci'si ödülünü ikinci kez getirdi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Altın için yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın hamlesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın ile ilgili yeni bir hamle geldi. Bakanlık Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Merkez Bankası'ndan yeni karar: KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırıldı!

Merkez Bankası'ndan son dakika yeni hamle geldi. Banka, Türk Lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırma kararı aldı.

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Çocuklu ailelere Aile Bakanlığından yeni yardım ödemesi geliyor! Bu para mayıs ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' adı altında yeni bir program dahil edildi. Bu gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardıma ilişkin ayrıntıları araştırmaya başladı.

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyanın son günü 23 Nisan olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 31 Mart 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya ile 50 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Merkez Bankası'ndan dolar için yeni talimat! Resmen yarı yarıya düştü!

Dolar/TL kuru geçtiğimiz hafta 19 TL seviyesini geçmesinin ardından Merkez Bankası'ndan yeni bir hamle geldi. Merkez Bankası'ndan dolar için yeni talimat! Resmen yarı yarıya düştü! İşte ayrıntılar...

Anne babalar dikkat! Aile Bakanlığından çocuklu ailelere bir yeni destek ödemesi daha! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak yürütülen birçok kampanyadan, yüzbinlerce insan faydalanıyor. Bu kapsam bakanlık tarafından yeni bir yardım ödemesi daha duyuruldu.

Simit Sarayından yeni şubeler Haberi

Simit Sarayından yeni şubeler

Geçen yıl simidi ABD'ye taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Simit Sarayı, son iki yılda karlılık ve yurtdışı büyümesiyle öne çıktı. Şirketin başarısı, büyüme hamlesinin arkasındaki isim Abdullah Kavukcu'ya Ekonomist'in 'Yılın Erkek Girişimci'si ödülünü ikinci kez getirdi. Simit Sarayı'nı global bir marka haline getirmeyi hedefleyen Kavukcu, 2019'da toplam bin mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


Simit Sarayı, son 10 yılın en özgün başarı hikayelerinden biri. Haluk Okutur. Mehmet Tarakçı ve Abdullah Kavukçu, 2002 yılında kurdukları bir simit mağazasından, 318 noktası bu­lunan dev bir şirket yaratmayı ba­şardı. 12 yılda 300 milyon TL'lik ci­roya ulaşan şirket, özellikle son iki yılda karlılık ve yurtdışı atılımlarıyla dikkat çekti.


Bu atılımın arkasındaki isim ise şirketin icra kurulu başkanlığını 10 yıllık yönetiminin ardından 2012 yı­lında ortağı ve eniştesi Haluk Okutur'dan devralan Abdullah...