03 / 05 / 2024

Simit Sarayının yurtdışında kaç şubesi var

Simit Sarayının yurtdışında kaç şubesi var

Simit Sarayı’nın Başkanı Abdullah Kavukçu “O dönemde ‘Simit Evde Kaldı’ başlıkları atanlar duysun, bugün dev fonlar peşimizden koşuyor ama randevu vermeye zamanımız yok” dedi.

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Kernel & Roast dünya çapında 300 mağaza daha açacak!

Simit Sarayı'nın kurucularından olan Haluk Okutur Londra'da gurme market açtı.Okutur, Kernel & Roast markasıyla yurtdışında zincir mağazaya yönelik ilk adımını atmış oldu.Haluk Okutur yeni hedefinin ise, Kernel & Roast'u dünyaya yaymak olduğunu söyledi...

Topkapı Sarayı’nı restorasyon faciası mı bekliyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Kültür Bakanlığı’ndan alınarak, Cumhurbaşkanlığı’na devredilen Topkapı Sarayı’nın restorasyonu hakkında Meclis’te konuştu. İlgezdi, “Topkapı Sarayı’nı, restorasyon faciası bekliyor” diye konuştu.

Sarayönü'nde 1.689 konutluk TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Sarayönü Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Nafiz Solak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yeni yılda önemli işlere imza atacaklarını dile getirdi.

Desa, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyüyecek!

Deri sektöründeki birçok şirketin aksine 2018 yılını büyümeyle kapatmaya hazırlanan Desa, yurtdışında büyüyecek. Desa'nın yakın gelecekte İtalya'dan başlayarak bir mağazalaşma atağı olacak...

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Simit Sarayının yurtdışında kaç şubesi var Haberi

Simit Sarayının yurtdışında kaç şubesi var

Türk simidini markalaştırarak dünyaya tanıtan Simit Sarayı, hızlı büyümesini sürdürüyor. Yurtiçi ve yurtdışında 457 mağazası bulunan Simit Sarayı’nın bu başarısındaki mimarı Abdullah Kavukçu ile Perakende Günleri’nde bir araya geldik. Kavukçu, markanın büyük bir başarı hikayesine imza attığını belirterek, birçok yatırımcı fonunun ortaklık veya satınalma teklifiyle kapılarını çaldığını söyledi. 2 yıl önceki bir anısını anlatan Kavukçu “2 yıl önce bir şirket ile ortaklık üzerine birkaç fon ve yatırımcı ile görüştük. Ardından ortak almak yerine markayı kendi bünyemizde büyütme kararı aldık. Fakat bu basına farklı yansıdı. ‘Simit Evde Kaldı’ ‘Görüşmeler hüsranla sonuçlandı’ gibi başlıklar atıldı. Biz ise markamıza odaklandık ve bugün 457 mağazaya ulaştık. Dünyanın en büyük fonları randevu almak için sıraya giriyor. İyi ki o dönemde bu kararı almışız” dedi....