02 / 05 / 2024

sincan ankara

sincan ankara

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri sona eriyor. SİNCAN'DA Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu.

Sincan'da görüşmeler devam ediyor!

Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. İlk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor.

Sincan'da kentsel planlama görüşmeleri başladı!

Ankara Sincan'da kentsel planlama görüşmeleri başladı. Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ankara'daki tarihi yerler turizme açılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan ve çevresindeki tarihi yerleri açığa çıkararak turizme açılması için çalışma başlattı

Ankara Sincan'da kiralık bina!

Sincan Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesinde bulunan 7 katlı binayı 5 yıl süreye kiraya vermek üzere ihale
açtı

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

ONYX Ankara için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

ONYX Ankara projesi için düğmeye basıldı. Sincan'da yükselecek olan projede 353 yeni konut yer alacak. İşte ONYX Ankara projesi ile ilgili detaylar...

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

sincan ankara Haberi

sincan ankara

SİNCAN'DA Kentsel Yenileme görüşmeleri devam ediyor. 3 aydır aralıksız devam eden görüşmelerde sona yaklaşan TOKİ uzmanları, müracaatta bulunmayanlara çağrıda bulundu. Hak sahiplerine görüşmelerin 28 Aralık'ta sona ereceğini duyurdu. Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan TOKİ uzmanları, 3 aydır aralıksız sürdürdükleri görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyor. 5 bin hak sahibine de ulaşıp hepsi ile görüşen TOKİ, http://www. 

sincan.bel.tr adresli internet sitesinden görüşmeye katılmayanların isimlerini yayınladı. 28 Aralık'a kadar görüşmelerin süreceğini belirten TOKİ yetkilileri görüşmeye katılmayan hak sahiplerine son çağrıda bulundu. Tüm hak sahipleri ile görüşmeyi istediklerini belirten uzmanlar, görüşme gerçekleşemeyen hak sahiplerine tekrar davet mektubu yolladı. 

Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım...