28 / 04 / 2024

sındırgı toki başvuruları

sındırgı toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 101 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam 100 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvurular 31 Aralık tarihi itibariyle sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı son başvuru tarihi 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sındırgı projesinde toplam 155 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi 31 Aralık itibariyle sona eriyor.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Sözleşmeli er başvuruları için son gün 1 ekim! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Bu sene için belirlenen hedef ise 22 bin 16 sözleşmeli erin bünyeye katılması. Başvurular, 21 Ağustos'ta başlamıştı ve 1 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte sözleşmeli er başvuruları hakkında detaylar...

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasının başvurularının sona erdiğini duyurdu. Kurum, 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldığı bilgisini verdi.

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak?

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman yapılacağı sorusunun cevapları araştırılan konular arasında yer alırken, sözleşmeli öğretmen başvurusu MEB'den yapılan duyurudan sonra başladı.

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…

TOKİ başvurularında son dakika! O şart uygulamadan kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa müjdesini verdiği Sosyal Konut Projesi'yle ilgili bugünden itibaren yeni bir sisteme geçildi. Başvurular da yoğunluğu engellemek için getirilen o sınırlama kaldırıldı…

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap'ta 52 konut satışa çıktı!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap 668 konut projesinde yer alan 52 adet daireyi satışa çıkardı. Açık satışa sunulan dairelerin fiyatları 219 bin 547 TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

sındırgı toki başvuruları Haberi

sındırgı toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde 101 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

3 oda 1salon konutların yer aldığı proje açık satış yöntemiyle satışa çıktı. TOKİ Sındırgı projesi için son başvuru tarihi 29 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Konut fiyatlarının 202 bin 595 TL ile 220 bin 640 TL arasında değiştiği Sındırgı 2. etap TOKİ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için ödenecek peşinat tutarları 20 bin 259 TL ile 44 bin 128 TL arasında değişiyor.

120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanan proje için en düşük taksit bedeli 980,62 TL olarak...