05 / 05 / 2024

Sinpaş GYOdan 60 milyon euroluk yatırım

Sinpaş GYOdan 60 milyon euroluk yatırım

Servet GYO, 60 milyon euro yatırımla satın aldığı Frankfurt’ taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak. Çelik, "Türk inşaat tecrübesi Alman mimarisiyle birleşecek" dedi...

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Sinpaş Queen Bomonti'te yüzde 5 peşinat 60 ay vade imkanı!

Bomonti’de çok özel bir projeyi hayata geçiren Sinpaş, Queen Bomonti ile şehrin içinde ama karmaşadan uzak, huzurlu ve kaliteli yaşamın konforunu sunuyor. 

Sinpaş Country’de 60 ay vadeli ödeme imkanı!

Aydos Ormanı’na komşu projesi Sinpaş Country, sınırlı sayıda özel dekorasyonlu daireleriyle sağlıklı ve sportif yaşam tarzının kapılarını aralıyor.

Sinpaş Gökorman'da salon salomanje keyfi!

Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Gökorman, çok özel manzara ve mimariye sahip, 60 metrekare salon salomanje daire seçenekleriyle villa konforunu büyük küçük her mekana taşıyor...

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017!

Sinpaş Gökorman Evleri ödeme şartları 2017 bilgileri kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Gökorman'da konutlar 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş GYO Gökorman Evleri yüzde 5 peşinatla!

Gökorman Evleri projesi Sinpaş GYO tarafından İstanbul Çekmeköy Ümraniye bölgesinde hayata geçirildi. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Gökorman Evleri lansmana özel yüzde 10 fiyat indirimi ve vade farksız 60 ay taksit seçenekleri sunuyor...

Sinpaş Queen Central Park ödeme şekli 2017!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesinde 0,60 faizle 10 yıl, 0,85 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor. Ödeme kampanyası 31 Mart’ta sona erecek...

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Sinpaş GYO’nun yüzde 60 kazandıran Ege Yaşamı Konsepti şimdi Çankaya’da!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Ege Vadisi Projesi, Sinpaş GYO imzasıyla yükseliyor. Projede satılık daire fiyatları 369 bin liradan başlıyor..

Sinpaş, Güle Güle Otur Türkiye’m kampanyasıyla fark yaratıyor!

Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kadar görülmemiş efsanevi bir kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere, ister 60 ay için yüzde 0,42, ister 120 ay için yüzde 0,70 vade farkı şansı sunuyor.

Sinpaş Köyceğiz’de Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL indirim!

Yüzde 15 peşin, yüzde 10 ara ödeme, yüzde 75’i 0,55 özel kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunan Sinpaş Köyceğiz’deki sınırlı sayıda dairelerden birine kavuşmak için bu fırsatı kaçırmayın.

Sinpaş Köyceğiz Konutları'nın yüzde 60'ı satıldı!

SİNPAŞ'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği 'Köyceğiz' konut projesinde evlerin yüzde 60'ı sahibini buldu. Mayıs 2016'da tamamlanması planlanan projede tüm evler göl ve peyzaj manzarasına hâkim.

Sinpaş GYOdan 60 milyon euroluk yatırım Haberi

Sinpaş GYOdan 60 milyon euroluk yatırım

Servet GYO, 60 milyon euro yatırımla satın aldığı Frankfurt’taki arsada Avrupa Merkez Bankası'na komşu konut yapacak. Çelik, "Türk inşaat tecrübesi Alman mimarisiyle birleşecek" dedi.


Sinpaş Holding iştiraki olan Servet GYO, Almanya'nın Frankfurt şehrinde bir İngiliz fondan 60 milyon euro yatırımla satın aldığı 291 bin 159 metrekarelik ticari komplekse ofis, konut ve çarşı yapmak için kolları sıvadı. Frankfurt'ta yapılan basın toplantısında konuşan Servet GYO Genel Müdürü Sefa Çelik, Avrupa Merkez Bankası’na komşu olan OSWE ticaret kompleksi hakkında bilgi verirken arazi hakkındaki projelerini de açıkladı.


FRANKFURT'TA BÜYÜK KONUT AÇIĞI VAR


Şehrin büyük bir konut açığı olduğunu ifade eden Çelik, "Frankfurt'ta bu büyüklükte bir arazi yok. Birkaç bloktan oluşan bu komplekse konut, ofis ve çarşı yapmayı planlıyoruz. Frankfurt'un fuar şehri olmasından dolayı otel yapma planımız...