30 / 04 / 2024

Sinpaş kırkıncı yıl

Sinpaş kırkıncı yıl

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın “Türkiye için ev almanın tam zamanı” sloganıyla başlattığı ve yoğun ilgi gören 40. yıl kampanyasından faydalanmak için son fırsatı kaçırmayın.

Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak.

Sinpaş GYO’dan 40. yılında 2 milyar TL‘lik 4 bin konut!

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans’ı tanıttı. Seba Gacemer “40. yılımızda 2 milyar lira değerinde 4.000 konutu satışa sunuyoruz" dedi.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi'nde 10 Yıl Paslanmazlık Garantisi! İşte Bosch 9 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DB01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, 10 yıl paslanmazlık garantisi ile bulaşık makinesi arayanların tercihi oluyor. Peki bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler?

Yaşlılık aylığı 2023 yılında kaç TL oldu? Zam geldi mi?

Yaşlılık aylığı almak için 65 yaşın üzerinde olmak ve belirlenen diğer şartları yerine getirmek gerekiyor. 2023 yılında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından başka kalemlere de yapılan iyileştirmelerle birlikte yaşlılık aylığı da artık zamlı olarak ödenecek. Peki kimler yaşlılık ayl

2023'e girmeden Vestel'den süper teklif! Bulaşık makinesinde 3 yıl garanti fırsatı... İşte 22 Aralık fiyat listesi

Vestel, e- mağazaya özel koşulsuz iade seçeneği ile ürünlerine taahüd verirken 3 yıl garanti kapsamında tuttuğu ürünlerini satışa sunuyor. BM 3111 model Bulaşık Makinesi almak isteyen kullanıcılar, fiyatını araştırıyor. Peki Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Kurbanlık fiyatları bu yıl ne kadar oldu? İşte il il büyükbaş küçükbaş kurban fiyatı!

Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile birlikte kurbanlık fiyatları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, bu yıl kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte güncel liste...

Sinpaş kırkıncı yıl Haberi

Sinpaş kırkıncı yıl

Sinpaş’ın İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş’ın 40. yıl fırsatları ile ev sahibi olmak için son 2 gün!


Sinpaş’ın 40. yılına özel başlattığı kampanyası çok büyük bir ilgiyle karşılanırken, kampanya dahilinde avantajlı ödeme koşulları ile ev sahibi olmak için son fırsatlar devam ediyor.


İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit ile ev sahibi olmak için sadece son iki gün!


% 20 Peşin 50 Ay Vade


Gayrimenkulde tecrübesi, uzmanlığı, özgün ve yenilikçi projeleriyle liderliği üstlenen Sinpaş, 40. yaşını kutlarken açıkladığı kampanyasında, “Hayalinizdeki eve,  % 20 peşin, kalan ödemeyi banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 50 ay vade ile sahip olun” diyor.


% 30...