22 / 07 / 2024

sinpaş zarar mı etti

sinpaş zarar mı etti

Gayrimenkul sektörünün en iyi dönemini yaşadığı bir bilanço döneminde Sinpaş zararını yüzde 1.241 oranında artırdı...

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesinin inşaatı yasağa rağmen devam ediyor iddiası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yasağa rağmen Marmaris'teki Kızılbük koyundaki otel inşaatına devam edince belediye zabıtalarla birlikte alana geldi. 

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesine tepki: Hem imar kanununa hem de ruhsat verilmesine uygun değil! 

İnşaatı devam eden Sinpaş Kızılbük Wellness Resort devre mülk projesine tepkiler devam ediyor. Hukukçular, halka ve kamu görevlilerine çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan ayına ilişkin satış rakamları açıklandı. Projeden bugüne kadar yapılan satışlar da belli oldu. İşte Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili o gelişmeler...

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde flaş gelişme: Belediye onaysız belge verdi!

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Marmaris Belediyesi, Sinpaş keşfinde bilirkişi heyetine onaylanmamış belge verdi. İşte ayrıntılar...

1936'da devrim gibi karar! Hazine zarar etmeyecek! Gayrimenkul devir işlerinde doğacak zarar müşteriye ait!

1936 yılında açık artırma ve eksiltme kanunun 26. maddesinin beşinci fıkrasında yazılı hazine kararına göre  satılan gayrimenkullerin devrinde müşterinin vazgeçmesi durumunda birinci ve ikinci ihale bedeli arasındaki fark müşteriden alınmasına karar verilmiş.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Tüm çalışanlara son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayan tam 25 bin TL zarar edecek!

Tüm çalışanlara bir son dakika uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bunu yapmayan tam tamına 25 bin TL zarar edecek... Acil bakın...

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Karot testine talep katlandı! Binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Vatandaşlar karot testi yaptırarak binalarının sağlamlığını öğrenmek istiyor ancak binalardan alınacak parçanın zarar verebileceği endişesi vatandaşları tedirgin ediyor. Peki binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

sinpaş zarar mı etti Haberi

sinpaş zarar mı etti

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (#SNGYO) yılın ilk altı ayında 456 milyon TL ile rekor zarar açıkladı. Borsa Gündem'de yer alan habere göre, geçen sene altı aylık dönemde 34 milyon TL  zarar açıklayan şirketin zararı yüzde 1.241 oranında arttı. Zararın önemli bir kısmı da rekor miktarda evin satıldığı ikinci çeyrekte gerçekleşti. Geçen sene ikinci çeyrek bilançosunda 25 milyon TL zarar açıklayan şirket, bu zararını 345 milyon TL'ye yükseltti.

Sinpaş, 873 milyon ödenmiş sermayesinin yarısından fazla zarar açıkladı. Bu zarar rakamından sonra şirketin özsermayesi 105 milyona kadar geriledi.

Sinpaş More Suits satışa çıktı! 397 bin TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO 2020 faaliyet...