07 / 05 / 2024

Sinpaştan babalara özel kampanya

Sinpaştan babalara özel kampanya

Sinpaş Yapı, Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

Babalar Gününe teknolojik ürün seçenekleri Teknosa'dan! İşte o güne ait ürünler ve indirimler

Sabancı Holding ortaklarından olan Teknosa Babalar Günü’ne özel teknolojik ürünlerini indirimlerle sunmaya başladı. Babalara özel teknolojik hediye almak isteyen bireylere geniş opsiyonlar sunan Teknosa, yüzlerce ürünüyle öne çıktı. 

Korkmaz, Çayşef Semaver'e indirim yaptı! Babalar Günü'nde çay tutkunlarına özel hediye!

Korkmaz, Babalar Günü için çaysever babalara özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarıma sahip Çayşef Semaver, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla babaların unutulmaz bir çay deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Milli Emlak 37 bin TL'ye arazi veriyor! Bu fırsat kaçmaz!

Arazi satın almak isteyenlere Milli Emlak'tan güzel haber geldi. Milli Emlak tarafından bir ilde bulunan araziler 37 bin TL gibi ucuz bir fiyata satışa çıkarılacak. Sınırlı sayıdaki araziler için başvurular kampanya süresince kabul edilmeye devam edecek.

MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden biri olarak bilinen MediaMarkt'tan güzel haber geldi. MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz. Hemen bakın, sakın kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank, emeklilere 30 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Başvuruların son tarihi 31 Mart 2023 olacak ve ödeme alabilmek için o tarihe kadar başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Sinpaştan babalara özel kampanya Haberi

Sinpaştan babalara özel kampanya

Sinpaş Yapı, 21 Haziran’da Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak. Hayallerindeki eve kavuşmak isteyen aileler, bu hafta sonu Sinpaş Yapı’nın satış ofislerine uğrayarak indirim kampanyasından yararlanabilir, babalarına en güzel hediyeyi armağan edebilirler.


Sinpaş Yapı İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşamın başladığı Liva projesinde, Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor.


Farklı konseptlerde adaları, gölleri, şelaleleri, hobi akademisi, dinlenme terasları, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha birçok sosyal ayrıcalığıyla fark yaratan Liva’da göl manzaralı evlere, babalar gününe özel indirimle sahip olmak mümkün.


Metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yolları ile her geçen gün değeri artan...