10 / 05 / 2024

Sirkeci Harem hattı

Sirkeci Harem hattı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle zor günler geçiren İstanbullulara İDO’dan çözüm geldi. Sirkeci - Harem hattında arabalı vapurlar köprü çalışması bitene kadar 24 saat hizmet verecek

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı gerçekleşti!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın lansmanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. Raylı hattında 8 yeni istasyon yer alacak.

İstanbul'a iki yeni raylı sistem hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbulluları sevindiren haber geldi. Karaismailoğlu, "İstanbul'a (Altunizade-Çamlıca ve Kazlıçeşme-Sirkeci hatları olmak üzere) iki raylı sistem hattı daha kazandırıyoruz" dedi.

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

63 kilometre uzunluğundaki Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı Banliyö Hatları ile 13,60 kilometre uzunluğundaki Marmaray’ın birleştirilmesiyle oluşan Halkalı-Gebze Marmaray Hattı nereden geçecek?

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreciyle ilgili 15 soru!

Halkalı- Sirkeci banliyö hattı projesinin ihale süreçleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

Gebze-Halkalı banliyö hattında çalışmalar hızlandı!

Halkalı-Sirkeci arasında yapımı devam eden banliyö tren hattında çalışmalar hızla devam ediyor. Proje kapsamında test sürüşleri başladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Harem hattı Haberi

Sirkeci Harem hattı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle zor günler geçiren İstanbullular’ın trafik sıkıntısı İDO’nun 24 saat işleyecek olan arabalı vapur seferleri ile hafifleyecek. İDO, yarın sabahtan itibaren  Avrupa yakası ile Anadolu yakası arasındaki deniz otobüslerinin seferlerini de saat 24’e kadar sürdürecek.  


Köprüdeki trafiğin gece yarısından sonraya kadar yoğun olarak devam etmesi, araç sahiplerinin bir bölümünü Sirkeci-Harem hattına yönlendirdi ve 1 Temmuz’dan itibaren bu hattaki sefer sayısı 120’ye, taşınan araç sayısı ortalaması 12 bine, taşınan yolcu sayısı da 22 bine yükseldi.


4 arabalı vapur daha eklendi

Sirkeci-Harem hattında 07.00-22.30 saatleri arasında sefer düzenleyen İDO, bu hafta başında İstanbul’da araç trafiğinde yaşanan artış sebebiyle Harem-Sirkeci hattına  4 arabalı vapur daha ekleyerek, seferlerini araç akışının bittiği saate kadar sürdürdü ve 9 Temmuz’da 00.20, 10...