17 / 05 / 2024

şirketin hisselerinin satışı

şirketin hisselerinin satışı

Bir şirketin hisselerinin satışı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası hisselerinin bir kısmını 6,8 milyar TL'ye sattı! 

Koç Holding, Yapı ve Kredi Bankası'nda 575 milyon TL nominal değerli hisselerinin hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara toplam 6 milyar 756 milyon 250 bin TL'ye satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

2003 yılında kurulan MNG Kargo'nun 27 aktarma merkezi ve 800'ü aşan şubesi bulunuyor; yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan şirketin hisselerinin yüzde 100’ünün satışı için anlaşma imzalandı.

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

TMSF iki şirketin  ihalesini satıştan çekti! Resmi gazetede yayınlandı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, daha önce duyurduğu Denser Denizli Serbest Bölgesi ve Çavdır Akaryakıt İstasyonu ihalelerini tatil etti.

Emlak Konut GYO 2023'te 62.8 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO 2023 satış hedeflerini açıkladı. Emlak Konut GYO 2023'te 62 milyar 857 milyon 171 bin TL'lik satış hedefliyor. Şirketin net karının ise 4 milyar 217 milyon TL olabileceği öngörülüyor...

Peugeot, B segment elektrikli satışlarında 2022 yılını Avrupa'da lider tamamladı!

Peugeot tarafından yapılan son dakika açıklamasında şirketin elektrikli B segment satışlarında 2022'yi Avrupa’da lider olarak tamamladığı belirtildi.

Borsa'ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!

Borsa İstanbul’da, bir süredir ani düşmeler yaşanması nedeniyle bir haftada ikinci kez devre kesici  uygulandı. Yatırımcıların zarara uğramamak amacıyla hisselerinin satışıyla borsadan çıktığı öne sürüldü.

Elon Musk, Twitter’ı satın aldığına bin pişman oldu! Reklamverenlerin üçte biri Twitter'ı bıraktı

Büyük hayallerle Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk’ın işleri umduğu gibi gitmedi. Musk’ın şirketin başına geçmesiyle birlikte Twitter'a en büyük reklamverenlerin üçte biri sitede pazarlama yapmayı durdurdu. Milyarder iş insanı Elon Musk, bu durumdan aktivistleri sorumlu tuttu.

Volkswagen Porsche hisse satışından 9.1 milyar euro kazandı

Geçtiğimiz günlerde borsaya açılan Porsche, Avrupa’nın en değerli otomobil üreticisi olmayı başardı. Volkswagen Grubu, Porsche’nin imtiyazlı hisselerinin satışından 9.1 milyar euro elde etti.

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

şirketin hisselerinin satışı Haberi

şirketin hisselerinin satışı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, bir şirketin hisselerinin satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Öztürk, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Öztürk, ''Aşağıda belirtilen soruların Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplanmasını, Anayasa'nın 98. ve TBMM İç Tüzüğü'nün 96. ve 99. Maddeleri uyarınca arz ederim'' diye konuştu. 

Öztürk, şu açıklamalarda bulundu: ''Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Kuruluşun iştiraki olan halka açık olan GÜBRETAŞ'a ait maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın rezervi bulunduğunu açıklamıştır. Bununla birlikte, 18 Mayıs 2020 tarihli Milli Gazetede, "Çiftçinin gübresinden altın çıktı" başlıklı bir haber yayınlanmış, haberde halka açık GÜBRETAŞ hisselerinin altın madeni hikayesinden dolayı 8 ayda 2.5 liradan 20 liraya çıktığı,15 milyar dolarlık bir altın rezervinin...