01 / 05 / 2024

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Şişik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay zekaya dikkat! Yapay zekanın etkileri dünya nüfusunun yüzde 40'ını işsiz bırakabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel istihdama yapay zekanın yapacağı etkilerin önümüzdeki yıllarda farklı ve değişik olacağını bizlere gösteriyor. IMF konu ile ilgili etkileri açıklayan bir rapor yayımladı. Söz konusu raporda küresel bazda artması beklenen işsizlik oranı ise dikkat çekti.

İŞKUR duyurdu! Türkiye genelinde 4.575 temizlik görevlisi alımı yapılacak... 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) değişik meslek gruplarında personel alımlarına devam ettiğini açıkladı. Aktarılan son haberler kapsamında 18-59 yaş arası İŞKUR üzerinden 81 il için 4.575 temizlik görevlisi alımı başladığını duyurdu.  İşte haberin ayrıntı ve detayları...

İŞKUR açıkladı! Zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapılacak...

Geçtiğimiz aylarda belediyeler tarafından yapılan duyurular kapsamında, belediye başkanlıklarının değişik kadrolarda personel alımlarına devam ettiğini kaydedilmiştir. Bu kapsamda, yapılacak alımların ikamet şartı aranmaksızın zabıta memuru, itfaiye eri gibi pozisyonlar için yapıldığı bildirildi. İş

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Otomotiv ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 20 arttı!

Türkiye, Avrupa Birliği (AB) ülkelerine otomotiv ihracatı, 2023 yılının 6 aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 artış gösterdi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

İşte Windows 12'nin yeni özellikleri

Dünyanın en popüler masaüstü işletim sistemi olan Microsoft'un bir sonraki büyük buluşu Windows 12 hakkında detaylar bu haberde. Öteki masaüstü işletim sistemlerinden değişik olarak Microsoft, her büyük güncellemede Windows İşletim sisteminin arayüzünü sürekli değiştiriyor.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Gündemde olmayan o bölge için önemli uyarı! 6,5’ten büyük deprem yaşanabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından değişik bölgeler için gelen uyarılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez farklı bir uzman, uzun süredir gündeme gelmeyen bölgede 6,5 büyüklüğünde bir deprem yaşanabileceğini söyledi.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Şişik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Şişik Mobilya Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a.      Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.      Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını,...