05 / 05 / 2024

Şişli 500 milyon dolarlık binalar

Şişli 500 milyon dolarlık binalar

Şişli'deki 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın bedelsiz ve ihalesiz olarak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na devredilmesine ilişkin mahkemenin kararına rağmen devir işleminin belediye meclisinden yeniden geçmesi yargıya taşındı.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Şişli'de 20 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir evi 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

İzmir Çiğli'de 54.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa hissesi!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesinde yer alan 3 arsa hissesini 54 milyon 588 bin 534 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Çiğli'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Karşıyaka Satış Memurluğu İzmir Çiğli'de yer alan arsayı 19 milyon 40 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şişli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde yer alan dükkanı 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Şişli'de 27.8 milyon TL'ye yapım karşılığı onarım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Şişli'de 27 milyon 804 bin 123 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL'lik sermaye artırımına SPK'dan onay!

Vakıf GYO'nun 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru onaylandı. 

Şişli'de 24 milyon TL'ye icradan satılık 3 ofis!

İstanbul 10. İcra Dairesi Şişli'de yer alan 3 adet ofisi toplam 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Şişli 500 milyon dolarlık binalar Haberi

Şişli 500 milyon dolarlık binalar

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediyeye ait yaklaşık 500 milyon dolar değerindeki 9 binanın bedelsiz ve ihalesiz olarak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na devredilmesine ilişkin mahkemenin kararına rağmen devir işleminin belediye meclisinden yeniden geçmesini yargıya taşıdı. 

Şişli Belediyesi'nin mülkiyetindeki binalardan 8'i, Mustafa Sarıgül'ün belediye başkanlığı döneminde İstanbul Şişli Vakfı bünyesindeki İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu'na, belediye meclisi kararıyla bedelsiz olarak 30 yıllığına kiralandı. Binalarından biri de vakfa bedelsiz satıldı. 

30 Mart 2014'de Şişli Belediye Başkanı olan Hayri İnönü söz konusu binaların devrini yargıya taşıyarak, 9 Ağustos ve 7 Haziran 2012'de binaların devriyle ilgili alınan meclis kararlarının "haksız ve hukuka aykırı olduğu ve kamu hizmeti sağlamadığı" gerekçesiyle İstanbul İdare Mahkemesi'nde başvurdu. 

Hayri İnönü ve Şişli Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak...