06 / 05 / 2024

şişli bina yangın

şişli bina yangın

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

Çiğli Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Okan Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Beşer tarafından açıldı.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallelesi, 619 ada 7 parselde yer alan 3 katlı binayı 19 milyon TL'ye icradan satıyor...

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli şubesi bugün 30 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Şişli'de balkonu çöken bina tahliye edildi!

Şişli'de 5 katlı binanın 3'üncü kattaki balkonu çöktü. Bina balkonun çökmesi sonucunda tahliye edildi.

Şişli'de 7.8 milyon TL'ye satılık 3 mağaza!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli İlçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan 3 asma katlı mağazası satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

şişli bina yangın Haberi

şişli bina yangın

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.


Edinilen bilgilere göre, Şişli Merkez Mahallesi Koca Mansur Sokağında bulunan 5 katlı bir inşaatın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede binayı dumanlar sardı. Olay yerine Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş itfaiye grupları sevk edildi. Ancak, itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle yangının olduğu bölgeye ulaşmakta zorlandığı görüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede kısa süreli panik...