06 / 05 / 2024

şişli satılık otel

şişli satılık otel

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Fatih'te 24.1 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Mesihpaşa Mahallesi, Koska mevkinde yer alan otel vasıflı gayrimenkul için 24 milyon 140 TL bedel isteniyor. Satışa konu olan otelin birinci satış günü 21 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Muğla'da 21.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 21 milyon 874 bin 762 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstanbul Harbiye'de 24 milyon TL'ye satılık otel!

İstanbul İli Şişli İlçesi Harbiye Mahallesi'nde yer alan otel, 24 milyon TL bedelle icradan satışa çıkarılıyor.

şişli satılık otel Haberi

şişli satılık otel

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli 19 milyon TL'ye satıyor. Satış ihalesi 24 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

İlan metni:

2018/4269 ESAS TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı ve Özellikleri :İstanbul İl , Şişli İlçe , İnönü Mahalle/mevki , Ölçek Köyü , 619 Ada No , 7 Parsel No , 178,00 Yüz Ölçümü, Kagir İş Nitelikli Taşınmazın Tamamıdır. Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Şişli İlçesi, İnönü Mahallesi, Papa Roncalli Sokak, No: 54 adresinde bulunan betonarme karkas statik sistemde inşa edilmiş olan yapı bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat, çekme kattan müteşekkil toplamda 6 katlıdır. Bitişik nizamdaki yapının dış cephesi sıvalı ve akrilik boyalıdır. Birkaç...