05 / 05 / 2024

şişli toplanma alanı

şişli toplanma alanı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi" dedi.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanı 3,60 metrekareye çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanının 1,29 metrekareden 3,60 metrekareye çıktığını söyledi.

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Şişli’de binlerce yapıyı etkileyen 'sit alanı' kararı!

İstanbul 2 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı ile İstanbul'un Şişli ilçesinde Harbiye ve Teşvikiye'nin de yer aldığı 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edildi.

Üsküdar'daki toplanma alanının TÜRGEV'e devredildiği iddiası mecliste!

Üsküdar Ünalan Mahallesi'ndeki deprem toplanma alanının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı..

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Şişli Esentepe belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi'nde Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

İstanbul'da 480 acil toplanma alanının 270'i imara mı açıldı?

17 Ağustos depreminden sonra belirlenen 480 acil toplanma alanının 270'i imara açıldı. Olası bir afet ya da deprem durumunda İstanbul'da yaşayanların yüzde 84'ünün barınacak yerinin olmadığı ortaya çıktı.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

şişli toplanma alanı Haberi

şişli toplanma alanı

Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında Şişli'de yapılanları Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sözcü HaftaSonu'na anlattı.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, coronavirüs sürecinde hayata geçirdikleri Komşu Masa, Sosyal Mutfak ve Dikimevi projeleriyle Şişli’deki hayatı kolaylaştırdıklarına dikkat çekti. 

Muammer Keskin, Şişli'nin deprem hazırlıklarına da değindi. Keskin, şunları kaydetti:

"Şişli'de toplam 20 bin 52 adet yapı bulunuyor. 2012'den günümüze kadar yaklaşık bin 900 taşınmaz riskli yapı olarak tespit edildi ve bin 600'ünün yıkımı gerçekleştirildi. Kuştepe, İzzet Paşa ve Mahmut Şevket Paşa mahallelerimizdeki imar ve mülkiyet problemlerinin çözümü için İBB Başkanlığı koordinasyonuyla ortak çalışmalar yapılmakta. Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi çalışmamızı yıl sonuna kadar tamamlayıp ilgili kurumlara bildireceğiz.”

Uzun süredir gündeme gelen Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün yerinde inşaat yapılmasına ilişkin de Keskin, "Marmara Üniversitesi...