03 / 05 / 2024

sitl sahibi evler için

sitl sahibi evler için

Dergilerde televizyonlarda görüğümüz, imrenerek bakltığımız stil sahibi ve kişiliğinizi yansıtan eve sahip olamaz mısınız? Anlatacağımız kuralları uygularsanız pek tabii ki de olabilirsiniz

Akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi? Evi olanlar aman dikkat!

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyan süreci başladı. Peki akrabaya bırakılan evler için kira vergisi ödenir mi?

Bizim Evler 10'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler başlıyor!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı. Bizim Evler 10'dan konut sahibi olmak isteyenler 36 ay taksit imkanından yararlanabiliyor...

Ev almak isteyenlere müjde! Prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber geldi. Kampanyalı her bütçeye uygun 1+1 2+1, 3+1 prefabrik evler 279 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Türkiye’de evler çok ucuz ama yabancıya! Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olması neredeyse imkânsız!

Türkiye'de yabancıların tatil semtlerine olan konut ilgisi devam ediyor. Bu durumu değerlendiren Alaattin Durmaz, Türkiye’deki yabancıların dövizdeki uçurum sayesinde çok rahat gayrimenkul sahibi olabildiklerini söyledi. Ancak Türklerin ise bir o kadar zorlandığını belirtti. 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 120 metrekare prefabrik ev kaç para? 7 Temmuz 2023 prefabrik ev fiyat listesi!

Ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirmek artık daha kolay ve erişilebilir hale geldi! Prefabrik evler, yenilikçi yapısıyla dikkat çeken ve uygun maliyetleriyle kaliteli ve ekonomik bir çözüm sunuyor. Artık, istediğiniz evi hayal etmek ve sahip olmak çok daha mümkün... 7 Temmuz 2023 prefabrik ev fiy

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? 158 metrekare iki katlı ev kaç TL?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu sebeple ev sahibi olma hayali olan vatandaşlar ekonomik prefabrik evlere yöneldi. İşte 2023 prefabrik evler fiyat listesi...

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 89 bin TL'den başlıyor! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlarla ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını yakından takip ediyor. Prefabrik evler betronarme evlere göre daha uygun fiyatlı. Prefabrik evler, 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 prefabrik ev

sitl sahibi evler için Haberi

sitl sahibi evler için

Şema Mimarlık firmasının sahibi, tasarım ve iç mimari uzmanı Elif Kınıkoğlu, stil sahibi evlere sahip olmalanın yedi altı kuralı olduğunu söylüyor. Çoğu zaman iç mimarla çalışma şansına sahip olanların bile sonradab evlerine çizgi kaybettirecek dokunuşlar yaptığını söyleyen Kınıkoğlu, bu cesaret isteyen hareketi başlatmak için yedi altın kuralı anlattı.


Stil


Evinize kişilik katacak, kendinize ve yaşam biçiminize yakın bir tarz belirleyin.

Akdeniz stili, etnik stil, tropikal stil, minimal, artdeco, Osmanlı stili gibi. Bütün

çalışmanız bu ilk ve ana kuralın etrafında şekilleneceğinden bu konuda çok iyi karar

vermelisiniz. Eğer bütçeniz kısıtlı ise, elinizdeki mobilyalarınızın çoğunun

stili neyse, o yönde gidin. Eğer, bu işe bir bütçe ayırabiliyorsanız, gözlerinizi kapatıp hayalinizdeki evi gözünüzün önüne getirin.


Kullanım şekli


Burası sizin eviniz ve sadece sizi mutlu etmesi gerekiyor. Bu nedenle kurallara sıkışıp kalmayın....