03 / 05 / 2024

Sivas Güründe kaç konut inşa edildi

Sivas Güründe kaç konut inşa edildi

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. ”İlçemizde inşaat sektöründeki canlanma özellikle son iki yılda, kendini çok ciddi oranda göstermeye başladı." dedi.

A101'de 7 Mart 2024 Perşembe günü seçili birçok üründe indirim fırsatı!

A101 7 Mart 2024 perşembe aktüel kataloğunu yayımladı! Buna göre 7 Mart 2024'te birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor. İşte 7 Mart 2024 A101'de yer alan indirimli ürünler listesi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

İnşaat sektöründe güven yine yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi verilere göre mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2024 yılının Şubat ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,6 oranında inşaat sektöründe ise yüzde 1,0 artış gösterirken, perakende de güven yüzde 1 azalış gösterdi.

Yeni yılın ilk ayında inşaat sektöründe güven arttı!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi ocakta bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,0 geriledi, inşaat sektöründe yüzde 3,3 yükseldi. İşte o rakamlar... 

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Son Dakika! Naci Görür açıkladı: 7 büyüklüğünde deprem...

Son dakika deprem haberleri. Prof. Dr. Naci Görür'den 7 büyüklüğünde deprem uyarısı. İşte 7 ve üzeri deprem olmasının şartları...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Sivas Güründe kaç konut inşa edildi Haberi

Sivas Güründe kaç konut inşa edildi

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçe merkezinde yapımı devam eden inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. 


Karatepe ve Pınarönü mahallelerinde yapımı süren 2 ayrı konut inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İşçilerle bir süre sohbet ederek ilçedeki inşaat sektöründe yaşanan artışa dikkat çeken Başkan Çiftçi şunları kaydetti.


”İlçemizde inşaat sektöründeki canlanma özellikle son iki yılda, kendini çok ciddi oranda göstermeye başladı. Bu süre zarfında, toplam 320 konut, 7 dükkan ve 10 depo inşa edildi. Son iki yılda konut sayısındaki artış, son yılların en yüksek seviyesine gelmiş bulunuyor. Gürün’ümüzün gelişmesi, büyümesi ve daha güzel bir görünüme kavuşması için, gayret gösteren, bu yönde emek harcayan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür...