26 / 07 / 2024

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta çalışmalar başlattı

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta çalışmalar başlattı

Siverek Belediyesi, özel işletmeden devraldığı Üçgen Park’ta yenileme çalışmaları başlattı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı kaplayan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yaptırılarak, çalışmalar başlatıldı.

Siverek Belediyesi'nden büyük fırsat! Ticaret imarlı 16 arsa satacak!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Siverek Karakoyun Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Hollanda başkentinden genç yetişkinlere yeni bir başlangıç fırsatı!

Amsterdam Belediyesi, genç yetişkinlerin borç batağından çıkarak yüksek eğitimlerini tamamlamalarını ya da kendilerine uygun bir işe girmelerini desteklemek için proje açıkladı.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Altınay Spor Akademisi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi; Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle ilçeye tam kapsamlı bir spor akademisi daha inşa ediyor.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta çalışmalar başlattı Haberi

Siverek Belediyesi Üçgen Parkta çalışmalar başlattı

Siverek Belediyesi, özel işletmeden devraldığı Üçgen Park’ta yenileme çalışmaları başlattı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı kaplayan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yaptırılarak, çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, Üçgen Park’ın Siverekliler için büyük önem taşıdığını, kendisinin de lise ve üniversite yıllarında parkta çokça zaman geçirip, dostlarıyla sohbet ettiğine dikkat çekti. Üçgen Park’ın proje ile aslına uygun olarak yenileneceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Üçgen Park için modern ve çağdaş bir proje oluşturuldu. Projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Parkın içinde üstü açık ve kapalı alanlar, bayan mescidi, şark odaları, kafe, Oyun salonları bahçesinde süs havuzları bulunacak şekilde dizayn edeceğiz. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak, aslına uygun bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Projemiz Siverek...