30 / 04 / 2024

Siyah Kuğunun çekildiği daire

Siyah Kuğunun çekildiği daire

2010 yılında tüm ödül törenlerine damgasını vuran Black Swan (Siyah Kuğu) filminde Vincent Cassel'in canlandırdığı Thomas Leroy karakterinin yaşadığı ev satılıyor.

Arsa mirasçılarına talih kuşu kondu! İşlenmeyen araziler artık kiralanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, annesinden ya da babasından miras kalanlara sevindiren haber geldi. Mirasçıların işlenmeyen arazileri artık kiralanacak.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

BİM'de Birlikten Berekete kampanyası! 2 kg bulgur 32 TL, 1 kg siyah zeytin 55 TL! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 2 kg bulgur 32 TL, 1 kg siyah zeytin 55 TL fiyatlarla raflarda yer aldı. İşte BİM 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Van kuraları çekildi! İşte TOKİ Van kura sonucu 11 Kasım 2022!

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Van kuraları çekildi! İşte TOKİ Van kura sonucu 11 Kasım 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...

Mazot ve gübre desteği kaç TL oldu? Mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Çiftçiler hemen bakın!

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilecek olan mazot gübre desteği ödemelerinin 6 ay öne çekildiği duyurulmuştu. Peki mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? İşte mazot ve gübre desteğiyle ilgili merak edilen o detaylar...

Kiracılar ispatlayamazsa başı ağrıyabilir! İşte milyonlarca kiracıyı ilgilendiren detay!

Kiracıların birçoğunun bilmediği bazı ayrıntılar baş ağrıtabilir. İşte tüm kiracıları ilgilendiren detaylar!

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

A101'de büyük kampanya! Dana kıyma-kuşbaşı, ayçiçek yağı, yumurta indirimi başladı! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

A101 Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük sloganı altında 23-29 Nisan aktüel ürünler 2022 kataloğunu yayımladı. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Siyah Kuğunun çekildiği daire Haberi

Siyah Kuğunun çekildiği daire

2010 yılında tüm ödül törenlerine damgasını vuran Black Swan (Siyah Kuğu) filminde Vincent Cassel'in canlandırdığı Thomas Leroy karakterinin yaşadığı ev satılıyor.



New York, Manhattan'daki bu çatı katı dairesi 2 milyon dolara yeni sahibini bekliyor.



Açık mutfak ve iki banyosu bulunan dairenin bir de yatak odası var.



Yönetmenliğini Darren Aronofsky'nin üstlendiği filmde Cassel'ın canlandırdığı Thomas Leroy, Natalie Portman'ın oynadığı Nina karakterini bu dairede baştan çıkarmıştı.



Dairenin bir başka özelliği daha var. Siyah Kuğu'nun kamera arkası ekibinde yer alan dansçı Benjamin Millepied ile başrol oyuncusu Natalie Portman o dönemde yeni tanışıp flört etmeye başlamıştı.



Çift film çekimleri dışında gözlerden uzak buluşmak için bu evi kullanıyordu.