15 / 05 / 2024

Sky Tower satışa çıktı mı

Sky Tower satışa çıktı mı

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Skyline Tower satışta! Yeni proje!

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. imzasıyla Ankara'nın en gözde konumunda yükselen Skyline Tower satışa çıktı. 4+1 evlerin bulunduğu projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor....

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Regnum Sky Tower, Çukurambar'a nefes aldıracak!

Regnum Sky Tower çok büyük otoparkı, yaşam sokağındaki ferah gurme ve alışveriş mekanları ile 2018’de Çukurambar’ın yoğunluğunu kısmen kendine çekerek bu bölgeye nefes aldıracak...

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Sky Tower satışa çıktı mı Haberi

Sky Tower satışa çıktı mı


Ankara'ya ilk çevreci konut kulesi Paladyum  Beytepe'yi kazandıran Uzaltaş AŞ, bu kez Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup AŞ ile Ankara SKY Tower projesine hayat verecek. Ankara Sky Tower için düzenlenen proje yarışmasını Türkiye çapında önemli projelere imza atan MSA Mimarlık'ın kazandığını kaydeden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Ankara iş merkezlerinin de başkenti haline geldi. Birbiri ardına iş merkezleri inşa edilirken farkı ortaya koymak lazım. Yalnızca Ankara'dan değil Türkiye'nin diğer illerinden dahi talep gören Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. 150 metre yüksekliği ile Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye...