28 / 04 / 2024

s!mart city nerede

s!mart city nerede

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ümraniye S(!)mart City projesinde kişiye özel faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.

S(!)mart City'de firma bünyesinde vade farksız ödeme seçenekleriyle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen S(!)mart City projesinde firma bünyesinde ödeme seçenekleri sunuluyor.

S(!)mart City projesinde kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye'de inşa edilen S(!)mart City projesinde yer alan daireler için vade farkı uygulanmadan kişiye özel ödeme koşulları uygulanıyır.

S(!)mart City'de firma bünyesinde kişiye özel vade farksız ödeme koşulları!

Siyapı ve Şua İnşaat ortaklığı ile yürütülen S(!)MART CITY, İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri olan Uluslararası Finans Merkezi ’nin hemen yanında Ümraniye’de yükselecek…

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.

S!mart City'de 2016 sonu teslim daireler! Yüzde 1 KDV'yle!

Yüzde 1 oranında KDV uygulanan S!mart City projesinde daireler 2016 yılının sonunda teslim edilecek. Finans Merkezi bölgesindeki projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Mülk kiralama için kiracı ve mülk sahibi arasında yazılı bir kira sözleşmesi yapılmalıdır. Peki, kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi icin ne gerekli? Ev kira sözleşmesi nerede yapılır? Resmi kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge indirimde! Bu indirim kaçmaz! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips PowerPro City FC9331/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, PowerCyclone ve TriActive başlık teknolojisiyle zeminleri, mobilya ve duvar kenarlarını temizler. Peki ürün indirimli fiyatıyla nerede ne kadara satılıyor? 

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BFC 749 S Buhar Destekli Fırın, 3 D pişirme teknolojisi, fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak hava fırın içinde dağılır ve yiyecekler homojen bir şekilde pişer. Peki 3 D pişirme teknolojisi nedir? Fırın en ucuza nerede satılıyor? 

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nerede satılıyor? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Filter Pro 800 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt motor gücü ve 9 farklı filtreleme sistemiyle işlev görür. Peki Hepa 13 filtre ne işe yarıyor? Fakir elektrikli süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

s!mart city nerede Haberi

s!mart city nerede

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye'de yükselen S(!)mart City projesi SiYapı ve Şua İnşaat tarafından yükseliyor. 


Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan konutlar için yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. Projede teslimler Aralık 2016'da yapılacak. 


Kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri oluşturulan Ümraniye S(!)mart City projesinde 2 blok bulunuyor. 


Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirlenen Ümraniye S(!)mart City projesinde yer alan dairelerin alanları 57 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 157 metrekareye kadar yükseliyor. 


Ümraniye S(!)mart City daire alanları:

1 oda 1 salon dairelerin alanları 57-73metrekare

2 oda 1 salon dairelerin alanları 105-107metrekare

3 oda 1 salon dairelerin alanları 157metrekare.


Ümraniye S(!)mart City projesinin sosyal yaşam alanları...