28 / 04 / 2024

Soçi Olimpiyatı Türk müteahhitler

Soçi Olimpiyatı Türk müteahhitler

TÜRK-Rus sitesi Soçi Olimpiyatları'yla ilgili bir haber yayımladı. Haberde, eski Sovyet coğrafyasında 25 yıla yaklaşan geçmişlerinde büyük başarılara imza atan Türk müteahhitlerinin, 2014 Soçi Kış Olimpiyatı "altın madalyayı" hak ettiği belirtildi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Son zamanlarda yükselen soğan fiyatları ile alakalı Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Neredeyse soğansız yemeğin olmadığı Türk mutfağında yükselen  soğan fiyatlarının nedenini merak ediliyordu.

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Tarlasına traktör alacak çiftçiler hemen bakın! Türk Boğası Tümosan fiyatları duyurdu! 6000 serisinin fiyatları ne kadar

Bahçesine ve tarlasına traktör alacak çiftçiler için Türk Boğası Tümosan 6000 serisi traktör fiyatlarını bir bir listeledik. Tümosan 6000 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Dışişleri Bakanlığı yurtdışı için Türk Uyruklu sekreter alım ilanı açıldı! Başvuru için son gün 27 Mart!

Yurt dışı için Dışişleri Bakanlığı tarafınca Türk uyruklu sekter alımları gerçekleşeceği belirtildi. Başvuru ile alakalı bütün detaylar haberimizin devamında yer alıyor...

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

Alman kalitesiyle Türk Kahvesi Fakir’de! Hem de bol köpüklü İşte 28 Eylül 2022 Fakir fiyat listesi!

Ben adını söyleyemediğim kahveyi içmem, Türk kahevesinden başkasını ağızıma sürmem diyenler bu haber tam size göre. Alman küçük ev aletleri üreticisi Fakir’de hem hızlı hem bol köpüklü kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla sizi bekliyor. İşte fakir fiyatları.

Bakanlıktan o maaşlara zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç Türk Lirası oldu? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemeleri de Temmuz ayıyla birlikte yükseldi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç Türk Lirası oldu? İşte kalem kalem merakla beklenen yeni zamlı maaş tutarları...

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Rusya, Türk Lirası’na sıcak bakıyor, petrol ve doğal gaz gelirleriyle TL mi alacak?

Rusya Merkez Bankası, Ulusal Refah Fonundaki ilave gelirlerle ABD doları ve avro ile alım satım yaptırımları nedeniyle yapamadığı işlemler için TL’yi devreye sokmayı düşünüyor. Banka, rezervlerde değerlendirmek için Türk Lirası, yuan ve rupi satın almaya yönelik değerlendirme yaptıklarını açıkladı.

Soçi Olimpiyatı Türk müteahhitler Haberi

Soçi Olimpiyatı Türk müteahhitler

TÜRK-Rus sitesi Soçi Olimpiyatları'yla ilgili bir haber yayımladı. Haberde, eski Sovyet coğrafyasında 25 yıla yaklaşan geçmişlerinde büyük başarılara imza atan Türk müteahhitlerinin, 2014 Soçi Kış Olimpiyatı seferberliğinde "altın madalyayı" hak ettiği belirtildi. 


2007'de ihalelere davet edilmeyen Türk şirketlerinin, daralan zaman nedeniyle sorun yaşayan Rus yönetiminin kurtarıcısı olduğu belirtildi. Şu anda Soçi'deki Türk şantiyelerinde çalışan Türk işçilerinin 20 bine yaklaştığı belirtiliyor. Bölgede Sembol Ant Yapı, EMT gibi inşaat şirketleri proje yapıyor.


Sabah...