02 / 05 / 2024

Söğütlü yatırım

Söğütlü yatırım

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırım kazandıracaklarını ifade etti.

İş Bankası'ndan son 23 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak!

İş Bankası merakla beklenen yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında İş Bankası müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  7 bin 500 TL yatırılacak... İşte İş Bankası Mart 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Kaçırmayın

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak... Kaçırmayın...

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Söğütlü yatırım Haberi

Söğütlü yatırım

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Söğütlü'de açık kanal sorununu tarihe karıştırdıklarını aktaran Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırım kazandıracaklarını ifade etti. 


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu şunları söyledi; "İlçe belediyemizle koordineli bir şekilde çalışarak Söğütlü'de önemli hizmetleri hayata geçirdik. Bin 400 metrekare alan üzerine kafeterya, dinlenme ve oyun alanları bulunduğu modern bir sosyal tesis inşa ettik. Çalışmalarımız kapsamında Fındıklı grup yolu üzerindeki Tokmaklı Köprüsü'nde genişletme çalışması yapacağız. Böylece güzergâhta trafiğin daha güvenli bir şekilde akmasını sağlayacağız. İlçemiz için planlanan yatırımlarımız kapsamında ise 37 milyonluk yatırımla ilçeye içmesuyu ve kanalizasyon hattı...