16 / 05 / 2024

sokakta para dağıldı

sokakta para dağıldı

Tekirdağ'da gelen ünlü bir inşaat firması yetkilileri, tanıtım amacıyla sokakta 5 bin kişiye; 5,10,20,50 ve 100 TL'lik banknot dağıttı. Şİrketin toplamda 200 bin TL dağıttığı öğrenildi..

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

Eken paraları torba torba alıp eve götürüyor ev araba bağ bahçe alıyor. Koşun gidin alın ekin

Çiftçiler hangi ürünlerden para kazanıldığını merak ediyor. İşte çiftçilere para kazandıran önemli bir bilgi daha.

SUV almak isteyenlere kara haber; Fiyatlar artmaya devam ediyor! 2023 model Volvo XC40 fiyatları da çıldırdı

Artan döviz kuru otomobil piyasasında tüm taşları yerinden oynattı. Her gün yeni bir zam haberi geliyor. Peki 2023 model Volvo XC40 ne kadar oldu? İşte 2023 model Volvo XC40 fiyat listesi...

Bakanlık yine herkese para dağıtıyor! Tam 4.336 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4.336 TL'lik sosyal yardımlara ait açıklama yaparak, başvuruların sürdüğünü ilan etmiştir. Bakanlık, aile içi toplam geliri 16.998 TL veya altında olan ailelere her ayın 15'inden itibaren 4.336 TL peşin yardım yapılacağını söylemiştir.

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, Kappatur ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında; 3.000 TL para dağıtılacak. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...

Anne adayları müjde! Aile Bakanlığı çocuk başına para dağıtıyor! TCKN sırasına göre PTT hesabına hemen yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapan anne adaylarına çocuk başına destek ödemesi yapıyor. İşte yardım kampanyasına ilişkin tüm merak edilenler...

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Aile Bakanlığı bol keseden para dağıtacak. Her eve müjde geldi

Aile Bakanlığı tarafından hazırlanan programlar bir türlü bitmek bilmiyor. Aile Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni bir program da ailelerin yüzünü ciddi oranda güldürecek.

Akbank herkese para dağıtıyor! Başvuranın hesabına bin TL yatacak! Son 2 gün!

Akbank tarafından müşterileri ilgilendiren çok önemli bir kampanya başlatıldı. Akbank müşterilerini sevindiren kampanya kapsamında, başvuran yapanlara bin TL hediye edileceği duyuruldu.

Bakan Nebati, deprem sonrası AFAD'a ne kadar para aktarıldığını açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada deprem sonrasında AFAD'a 40 milyar TL'den fazla nakit aktardıklarını dile getirdi.

sokakta para dağıldı Haberi

sokakta para dağıldı

İSTANBUL'DAN Tekirdağ'a gelen ünlü bir inşaat firması yetkilileri, tanıtım amacıyla sokakta 5 bin kişiye; 5,10,20,50 ve 100 TL'lik banknot dağıttı. Para dağıtımında izdiham oluşmaması için polis ekipleri, firma görevlilerini polis aracına bindirerek güvenli bir yere götürdü. Edinilen bilgiye göre, ünlü bir inşaat firması Tekirdağ'da yapacağı konutların tanıtımı için ilginç bir yönteme başvurdu. Şirket Tekirdağ şehir merkezinde 5 bin kişiye; 5,10,20,50 ve 100 TL'lik banknot dağıttı. Şirketin broşürü içinde verilen paraların gerçek olduğuna bazı vatandaşlar inanmazken, bazıları ise sadece reklam katalogu zannederek broşürleri almadı. Broşürlerin içinden çıkan paraları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşlı bir vatandaş, para dağıtan görevlilere inanmakta uzun süre güçlük çekti. Polis ekipleri ise Hükümet Caddesi boyunca para dağıtan görevlilerin izdihama maruz kalmaması için, 3 kişiyi polis aracına...