02 / 05 / 2024

şokta telefonlar ne kadar

şokta telefonlar ne kadar

Oppo A74 Şok'ta satışa çıktı. Peki, Oppo A74 ne kadar? Özellikleri neler? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

iPhone zamlı 14 Pro, 14 Pro Max, 14, 13 iPhone fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? 

Apple iPhone cep telefonlarına zam yaptı. Peki, 14 Pro, 14 Pro Max, 14, 13, 13 Mini, SE fiyatları ne kadar, kaç TL? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...

AnTuTu, mart ayında en yüksek performans gösteren 10 Android telefonunu açıkladı. Ancak, geçtiğimiz ay hangi telefonların performans açısından öne çıktığı hakkında bir bilgi verilmedi.

Vergi muafiyeti cep telefonlarını da etkileyecek! Dev indirim

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen programda seçim beyannamesini açıklaması sonrasında cep telefonlarındaki vergi oranına ve ne kadar indirim uygulanacağı merak ediliyor. Şimdi ise vergi muafiyetinde cep telefonu detayı ortaya çıktı.

Amiral gemisi İPhone 13 inanılmaz fiyatıyla A101’de! Aldın aldın yoksa bu fırsat kaçabilir

Türkiye’nin en büyük perakende marketlerinde olan A101 İPhone 13 512 GB, Samsung Galaxy S22 128 GB, Xiaomi Redmi 12C 128 GB‘lık versiyonunu Web sitesinden  satışa çıkardı. Peki Bu dev markaların amiral gemisi telefonları ne kadar? İşte 6 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi.

iPhone 13 fiyatı ne kadar? özellikleri neler? 12 Mart 2023 Fiyat Listesi

Önceki modellere göre daha büyük ekran sunan ve net görüntü sağlayan OLED ekranı ile iPhone 13, markanın en sevilen telefonlarından biri. Telefonunu yeni bir modelle değiştirmek isteyenlerin merceği altında olan iPhone 13 fiyatı ne kadar? Ayırıcı özellikleri neler?

Hepsi Burada fiyat performans ürününe de indirim yaptı! Redmi Note 10S'te çok uygun fiyat!

Hepsi Burada yine fiyat performans ürünü telefonlarda Şubat kampanyası yapıyor. Redmi Note 10S telefonları çok uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile piyasaya çıkarıyor. peki Redmi Note 10S fiyatı ne kadar?

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'un Şubat ayı fırsatları CarrefourSA Kart'a Özel imkanaalrıyla devam ediyor. Reeder P13 Blue Max %25 avantaj sağlayan  koşulları öğrenmek için haberimize bakın peki  Reeder P13 Blue Max fiyatları ne kadar?

‘Yenilenmiş Telefon’ ne demek? İkinci elden farkı ne? Fiyatları neler? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada pek çok yerde artık satışı yapılan yenilenmiş telefonlar, uygun fiyatlı olmaları nedeniyle pek çok tüketici tarafından araştırılıyor. Peki yenilenmiş telefon ve ikinci el telefonla arasında ne fark var? Yenilenmiş telefonların sunduğu avantajlar neler? Fiyatları ne kadar?

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

Carrefour'dan indrim şöleni! Samsung M33 5G cep telefonlarında yüzde 19 tasarruf! 26 Aralık fiyat listesi

Carrefour 2022 çıkmadan Aralık ayına özel son kampanyasını duyurdu. Android telefonların neredeyse lideri haline gelen Samsung'un, CarrefourSA Kart'a Özel  M33 5G cep telefonlarındaki avantajları merak ediliyor. Peki Samsung M33 5G cep telefonu ne kadar? İşte kampanyanın detayları...

Android telefonlar kaç senede bir güncelleme alıyor?

Android telefonlar için güncelleme aralığı nasıl değişiyor, hangi markalar ne kadar süreyle güncelleme sunuyor? İşte ayrıntılar...

şokta telefonlar ne kadar Haberi

şokta telefonlar ne kadar

Şok, Oppo'nun en sevilen telefonlarından olan Oppo A74'ü satışa çıkardı. Teknolojik ürünlerini alıcılarının beğenisine sunmaya devam eden Şok, uygun fiyatlı ürünleriyle müşterilerini güldürmeye devam ediyor. Eğer siz de Oppo A74'e sahip olmak istiyorsanız Şok'un resmi internet sitesine uğramanız yeterli.

128 GB dahili depolama alanı olan Oppo A74, 6.43 inç ekran boyutuna sahip olmakla beraber hızlı şarj ve parmak izi özelliğiyle de dikkat çekiyor. Çerçevesiz tasarım ve sürekli açık ekran gibi ekran özellikleri bulunan Oppo A74'ün hafıza kart desteği de bulunuyor.

Peki, Oppo A74 kaç TL? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ekran Özellikleri

Çizilmeye Dirençli Cam Multi Touch Çerçevesiz Tasarım Çentikli (Notch) Damla Çentikli (Water-Drop Notch) 1.000.000:1 Kontrast Oranı (Tipik) 430 cd/m² (nit) Parlaklık

Ekran Dayanıklılığı    

Corning Gorilla Glass 5

Dokunmatik Türü    

Kapasitif Ekran

Renk Sayısı    

Siyah

Kamera Özellikleri    

Portre Modu (Bokeh) HDR Yapay...