25 / 07 / 2024

Solarex İstanbul

Solarex İstanbul

Solarex İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya gibi Avrupa ülkeleriyle Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak Doğu ülkelerinden ve özellikle Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Uğur Kılıç bugün SOLAREX İstanbul’da proje deneyimlerini anlatacak!

İhlas Fuarcılık tarafından gerçekleşecek olan İstanbul Fuar Merkezi’ nde gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve de Teknolojileri Fuarı “ Solarex İstanbul’ da konuşmacı olarak yer alacak.

Solarex İstanbul’u 25 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor!

Solarex İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya gibi Avrupa ülkeleriyle Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak Doğu ülkelerinden ve özellikle Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor.

Bio Istanbul'da metrekaresi 4 bin liraya 1+1!

İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanmış ilk gayrimenkul projesi “Bio Istanbul”, sonbaharda yapılacak konut lansmanı öncesi yoğun ilgi ve talep üzerine bekleme listesindeki misafirlerinin taleplerine ön satış dönemiyle cevap veriyor...

Solarex İstanbul Haberi

Solarex İstanbul



 Güneş enerjisi sektörünün nabzı İstanbul’da atıyor. Bugün başlayan Solarex İstanbul Fuarı’nda bu alandaki yeni teknoloji ve çözümler sergilenirken, sektörün sorunları da tartışılacak. Yerli-yabancı ortaklıklarının da içinde yer alacağı çok sayıda işbirliğine imza atılması bekleniyor.

 7. Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul, bugün başlıyor. 12 Nisan’a kadar açık kalacak olan İstanbul Fuar Merkezi’ndeki etkinlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın da destekleriyle gerçekleştiriliyor. Solarex İstanbul’a, yerli ve yabancı pek çok güneş enerjisi firması yetkililerinin yanı sıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılacak. 


25 bine yakın ziyaretçi


 Solarex İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya gibi Avrupa ülkeleriyle Rusya, Türki Cumhuriyetler, Uzak Doğu ülkelerinden ve özellikle Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl 22 bine yakın...