19 / 05 / 2024

Solemar Adabükü Sitesi

Solemar Adabükü Sitesi

Seba İnşaat'ın inşa ettiği Solemar Adabükü Sitesi'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projenin arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Gölbaşı'nda 21.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi Özışık Sitesi ve İncek Mahallesi'nde yer alan 2 adet villa vasıflı gayrimenkul toplamda 21 milyon 628 bin 711 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Erzincan'da satılık işyeri 13,2 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan'da Atatürk Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Müftülük Sitesi'nde yer alan işyerini 13 milyon 200 bin TL muhammen bedelle satıyor. Satış ihalesi 25 Nisan'da yapılacak. 

Başakşehir Deprem Konutları'na 2 firma talip!

Başakşehir Deprem Konutları olarak bilinen yeni ismiyle Bayındırlık Sitesi'ne 2 dev inşaat firması talip oldu. Peki Başakşehir Deprem Konutları ne zaman yıkılacak? İşte yanıtı...

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Solemar Adabükü Sitesi Haberi

Solemar Adabükü Sitesi


Muğla Bodrum'da yer alan Solemar Adabükü'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede 134 adet konut yer alıyor.


Seba İnşaat'ın inşa ettiği Solemar Adabükü Sitesi'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projenin arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi. 


Solemar Adabükü'nden 30 aya kadar sıfır faiz, 60 aya kadar 0,50 faizle, 120 aya kadar 0,96 faizle taksitli ödemelerle konut sahibi olunabiliyor.


Solemar Adabükü fiyat bilgisi

Bodrum Solemar Adabükü'nde fiyatları 185 bin Euro ile 530 bin Euro arasında değişiyor. 


Adres : 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü-Bodrum/Muğla


Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Ceren...